Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: pomóżcie coś jest z ogonem mojej zbożówki

pomóżcie coś jest z ogonem mojej zbożówki

SIemka wszystkim tak jak jest w temacie coś się stało z ogonem mojej zbożówki
    a chodzi o to że jak by się odłamała końcówka ogona tak dosłownie 3 - 4 mm wisi
    sobie w powietrzu. Nie ma tam żadnej rany chodzi o to że nie leci krew tylko to jest takie suche i widać że ją boli CO ROBIĆ ???

POZDRAWIAM SŁOIK

PS: STARAJCIE SIĘ ODPISAĆ JAK NAJSZYBCIEJ BO PRZECHODZI WYLINKĘ NAWET MOŻE DZISIAJ JĄ ZRZUCI WIĘC NIE WIEM CO BĘDZIE !!!

Re: pomóżcie coś jest z ogonem mojej zbożówki

nie bardzo kumam "wisi w powietrzu" może poczekaj na wylinke jeśli nadal będzie wisiało to udaj sie do weterynarza...albo zapodaj zdjęcie bo z opisu nic nie wynika
    pozdrawiam

mozliwe ze jest to brak witaminy C, ja to mialem, ale musisz to opisac dokladniej, czy koncowka jest czarnawa? jesli sie ''sypie'' to rzeczywiscie do weta, jesli nie to podawaj wit C, opisz to prosz

Tak końcówka jest czarnawa wygląda to tak jakby tam był pazur np jakie mają żółwie mam nadzieję że wiesz o co chodzi ale dziwne bo zawsze jak pije to staram się dać witaminy

czarawa powiadasz? ja stawiam na martwice. musiałes nie zauważyć ranki - od niej wdało się zakażenie i martwica gotowa. leć do weterynarza.

dobra ja wracam do mojej teorii o wit, C, ale mimo tego ze podasjesz moze jej byc za malo, lec do weta

wit C

jak podawać witaminy i gdzie je można dostać . czy kazdu wąż powinienen brać witaminy??

Re: wit C

Gryzonia "panierujesz", lub wkładasz mu w pyszczek tabletkę, lub robisz zastrzyk (gryzoniowi)

tzn. mam włożyć tabletke wit.C do środka myszy całom ??

aha czyli powiadasz że to może być martwica o kurde ale przecierz ona nie miała żadnej ranki tylko takie małe zaczerwienienie

POZDRAWIAM SŁOIK

Uprawnienia umieszczania postów