Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Myszy a Wąż ??

Myszy a Wąż ??

Wiem że gdzieś padło to pytanie już ale niemoge go znaleść . Wiec chodzi mi konkretnie o to w jakiej odległości mogą leżeć myszy od terrara z wężem ?? Bo niewiem . Mam mały pokoik 2x3m . Z góry dzieki

Re: Myszy a Wąż ??

Najlepiej zeby niebylo zapachu tych myszek to go niepowinno draznic Najlepiej juz jak bys je trzymal w innym pokoju

najlepiej trzymac w innym pokoju.
    zapach myszy będzie go drażnił, a z czasem doprowadzi to do tego, że wąż przestanie kojażyć zapach myszy z pokarmem i przestanie je jeść...

Hej na serio aż tak?
    Ja niestety też mam u siebie myszy w jednym pokoju z wężem.
    Nie mam niestety dla nich innego miejsca...
    Stoją na szafie w przeciwnym co wąż krańcu pokoju.
    Staram sie im wymieniać bardzo często podłoże tak aby zapach był jak najmniej intensywny.
    Mam nadzieje, że od tego nie przestanie mi jeść wąż...

a do piwnicy nie można ich wynieść? nic im się raczej od tego nie stanie;P

Ja myszory wypierniczę w najbliższym czasie (za parę dni) do piwnicy bo niestety tam gdzie stoją stanie terra Mam tylko nadzieję, że całe terra i wyposarzenie nie przesiąknie zapachem bo ze względów ekonomicznych ściółkę myszom wymieniam raz na tydzień lub półtora tygodnia i jak uchylę klapę to wali nieziemsko. Eksmisja!!!

grochu mozna ale w piwnicy sa szczury a szczur jak to szczur bedzie sie chcial do nich zabrać a wiecie jakie są szczury zrobią wszystko wkońcu szczur wykożystuje 100% rozumu

hehe szczur rozpłodowiec (-: zabezpieczać panowie! duże słoiki polozone na boku zamiast klatek załatwią sprawę:P albo fauna-boxy

heh... jakkolwiek to głupio nie zabrzmi... nie mam piwnicy;(

hehe. a strych:P

no nie wiem. balkon może być troche nie przyjemny. tak czy siak trzymanie w jednym pokoju weża i pokarmu MOŻE się źle skończyć

Uprawnienia umieszczania postów