-
Myszy a Wąż ??
Wiem że gdzieś padło to pytanie już ale niemoge go znaleść . Wiec chodzi mi konkretnie o to w jakiej odległości mogą leżeć myszy od terrara z wężem ?? Bo niewiem . Mam mały pokoik 2x3m . Z góry dzieki
-
Re: Myszy a Wąż ??
Najlepiej zeby niebylo zapachu tych myszek to go niepowinno draznic Najlepiej juz jak bys je trzymal w innym pokoju
-
najlepiej trzymac w innym pokoju.
zapach myszy będzie go drażnił, a z czasem doprowadzi to do tego, że wąż przestanie kojażyć zapach myszy z pokarmem i przestanie je jeść...
-
Hej na serio aż tak?
Ja niestety też mam u siebie myszy w jednym pokoju z wężem.
Nie mam niestety dla nich innego miejsca...
Stoją na szafie w przeciwnym co wąż krańcu pokoju.
Staram sie im wymieniać bardzo często podłoże tak aby zapach był jak najmniej intensywny.
Mam nadzieje, że od tego nie przestanie mi jeść wąż...
-
a do piwnicy nie można ich wynieść? nic im się raczej od tego nie stanie;P
-
Ja myszory wypierniczę w najbliższym czasie (za parę dni) do piwnicy bo niestety tam gdzie stoją stanie terra Mam tylko nadzieję, że całe terra i wyposarzenie nie przesiąknie zapachem bo ze względów ekonomicznych ściółkę myszom wymieniam raz na tydzień lub półtora tygodnia i jak uchylę klapę to wali nieziemsko. Eksmisja!!!
-
grochu mozna ale w piwnicy sa szczury a szczur jak to szczur bedzie sie chcial do nich zabrać a wiecie jakie są szczury zrobią wszystko wkońcu szczur wykożystuje 100% rozumu
-
hehe szczur rozpłodowiec (-: zabezpieczać panowie! duże słoiki polozone na boku zamiast klatek załatwią sprawę:P albo fauna-boxy
-
heh... jakkolwiek to głupio nie zabrzmi... nie mam piwnicy;(
-
hehe. a strych:P
no nie wiem. balkon może być troche nie przyjemny. tak czy siak trzymanie w jednym pokoju weża i pokarmu MOŻE się źle skończyć
Uprawnienia umieszczania postów