Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: JAKIE SĄ NA RYNKU NAJMNIEJSZE DOSTĘPNE WĘRZE

Re: JAKIE SĄ NA RYNKU NAJMNIEJSZE DOSTĘPNE WĘRZE

Najmniejszy wonrz dostępny w Polsce jest to tak zwana dżdżownica.

Kubalibry
    Guest

a ten w gaciach Ci nie wystarczy

ale jaja
    pończoszniki są małe,
    węże nitkowe,
    ..........

I tego najmniejszego pewnie byś chciał trzymać z Furcifer campani .Dziecko zastanów się co ty chcesz i pozostań na razie przy tych swoich modliszkach choć pewnie im też u Ciebie nie ma lekko.

dobra, pożartowalismy, to tera czas na konstruktywną dyskusję:
    odczepcie się troche (-: chłopak na razie niczym nieudowodnił, zę nie wolno mu trzymać węża. nie umie pisać - to fakt, ale to nie znaczy, że nie będzie umiał zaopiekować się wężem!

doradzam pończosznika, najmniejsze są nitkowce, ale ich u nas raczej nei dostaniesz.

Kretschmer
    Guest

Ja bym polecił jakiegoś z wężyków, o ile będziesz w stanie zapewnić mu godziwy byt. Inaczej nie kupuj- są one drogie, więc szkoda twoich pieniędzy (Prawdopodobnie u laika długo nie pociągnie)bo są one drogie (O ile takiego gdzieś dostaniesz), po drugie są bardzo delikatne, więc szkoda węża. Poza tym wyglądają jak nasze rodzime dżżownice.

WNERWIA MNIE TO

ludzie, zaczyna mnie denerwować wasze zachowanie :[:[
    Nie znacie czegoś takiego jak dysleksja oraz dysgrafia??
    Skąd wiecie że on nie ma tych schorzeń??
    Chłopak być może dopiero wchodzi w świat terrarystyki, ma mało miejsca a bardzo by chciał coś hodować i dla tego się pyta, czy musicie wychodzić od razu z takimi tekstami, gdzie się podziałą wasza kultura??
    I co ma sobie pomyśleć o POLSKICH TERRARYSTACH zwykły, przeciętny człowiek, który zaglądnie na to fotum?? Nie można mu kulturalnie odpowiedzieć że są to węże trudne w hodowli, troche mu o nich napisać, podać ich plusy i minusy, doradzić mu innego węża itp. Jak będzie chciał to i tak go sobie kupi a wy nic na to nie poradzicie, co najwyżej zniechęcicie do zadawania pytań na forum i ogólnie to kontaktów z terrarystami. :[:[:[:[

No dobra dobra koleś nie unoś się tak. To tylko takie tam niewinne małe żarciki.

PS. bad_boy ==> Widzę nową twarz wśród jaworznickich terrarystów. Welcome ) Dwa pytanka (jedno trochę nie na miejscu a drugie jak najbardziej): 1) Do jakiej szkoły się wybierasz? 2) Wybierasz się może na giełdę do Świętochłowic 12 czerwca (będą z pewnością ciekawe modliszki)? Jak tak to możesz się zabrać ze mną i z K@MciEm (najprawdopodobniej ja i Kamil jedziemy poranną (9:30) J-ką i spotykamy się pod zegarem na estakadzie przy dworcu w Katowicach gdzie dołączamy do Diabola i jedzemy tramwajem do celu). Po szczegóły zapraszam na GG 4602515.

Ale te niewinne żarciki już wcale nie są takie niewinne!! Polscy terraryści stają się coraz to bardziej wredni!! Nie ma to tamto, są coraz to gorsi dla innych!!

OK, przepraszam, moje hasło było trochę nie na miejscu, nie rozważyłem tego o czym mówił koleś, poza tym takie było moje pierwsze skojarzenie.

Czasem mnie ponosi, ale w dobrej wierze.

Narka

Uprawnienia umieszczania postów