Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: ojojoj!

ojojoj!

chciałam tylko powiedziec że nie zamierzam włazić do pomieszczenia w którym znajdować się jednocześnie będzie grzechotnik!!!!ja tylko chcę zdobyć dźwięk jego grzechotki do rzeźby!!!
    jał! nie sądziłam że miłośnicy niebezpiecznych gadów tak licznie zareaguja na mojego maila! ))fajosko!

tylko nadal nie wiem skąd wziąc ten grzechot!
    nie zamierzam zostać kolacją dla wężyka...ale dzięki za rady...podobno nie można kupić w polsce surowicy na jego jad...chyba dla sztuki aż tak bardzo się nie poświęce!
    chyba że warto...
    pozdro

Re: ojojoj!

e no spokojnie. przecież żeby nagrać grzechotanie grzechotnika nie trzeba się narazic na pokąsanie. jak się boisz włożyć rękę do terrarium (a masz do tego prawo) to zamontuj mikrofon/dyktafon na jakims wysięgniku - ot choćby przyklej taśmą klejącą do kija od miotły. moze jesze syk uda Ci się zarejestrować (-:
    problem będzie ze znalezieniem grzechotnika, bo raczej nikt się nie rpzyznaje, ajk owegio ma:P

Re: ojojoj!

Hehe. roxi i dobrze że się boisz bo nie boją się tylko głupcy. A tak przy okazji, mała rada i prośba na przyszłość: na dany temat pisz tylko pod jednym wątkim bo o tych perypetiach z grzechotnikiem napisałaś w TRZECH oddzielnych tematach.

Uprawnienia umieszczania postów