Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: maurus mrożonki

qba87
    Guest

maurus mrożonki

jestem ciekawy czy tęczówki - kolumbijskie (epicrates cenchria maurus) jedza bezproblemowo mrożonki?Za kilka dni bede miał ok.40 szczurów(mrożonek)wielkości troche większej od wyrośniętej myszy a że ostatnio je co ok 3 dni(1mysz) mam nadzieje, że szybko pójdą...

Re: maurus mrożonki

jakiej wielkości jest ten wąż? nie wiesz, że węża nie karmi sie raz na 3 dni?
    a czy zje, to zależy od niego.

musisz nauczyc jesc weża mrożonkami ;(

locia
    Guest

jeszcze nigdy nie karmilem moja teczowke martwymi gryzoniami
    i ci nie pomoge
    ja jestem za podawaniem zywej karmy

pozdarwiam

ja jestem w 100% za martwą karmą! i ja gorąco polecam! a zjeść powinienn zjeść, tylko nie karm go na litość boską tak często!

locia
    Guest

dusicelowi martwa karme? niech ma rozrywke i sam upoluje

Pozdrawiam

locia... a nie słyszałas o takiej rozrywce jak chodzenie do weterynarza z rozerwanym łbem węża?

qba87
    Guest

no może przesadzilem mówiąc ze je co 3 dni ... ale apetyt ma nie zły. Niech ktoś wreszcie napisze czy zjada bez problemu,czy nie chce

Rozrywke i tak bedzie miec, bo zwloki tez dusza (tak mi sie wydaje :P ) a naprawde pogryziony waz to nie jest mila rzecz.... pozatym w karmieniu nie chodzi o "rozrywke" tylko o to zeby se pojadl.... rozrywke to ma samczyk jak mu samiczke wpuscisz xD

grochu..... przeciesz chyba niebędzie mysz goniła węża z tasakiem???? i raczej nic mu niebędzie jak będzie jadł "żywce" , ja karmie tylko żywimi bo są zdrowsze (ale mam ok 10 myszy w lodówle rezerwowe) od mrożonek.... :P

Uprawnienia umieszczania postów