Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: U kogo?

corno
    Guest

U kogo?

Witam. Mam zamiar sobie kupić węża zbożowego, młodego.
    U kogo najlepiej i najtaniej to załatwić?
    Pozdrawiam

Re: U kogo?

snakes lub biofil

Czy tak najtaniej to ja bym sie nad tym zastanowil w biofilu ceny oscyluja od 160 do 300 zl zalezy od odmiany barwnej ja mala od prywatnego hodowcy kupilem za 80 zl dorzuc koszty przesylki i troche wyjdzie. Ja bym rozejzal sie u ciebie w miescie w sklepach albo wejdz na terrarium.com.pl w gielde i tam popatrz

Jedź na giełde do Pragi:P kupilem tam piękną zbożoweczke za 250 koron czyli jakies niecałe 40 zł! niestety troche daleko ale warto sie wybrac....
    Aha ta za 250 oczywiście bez papierów zadnych. Byly też za 200 ale nie tak ładnie ubarwione. Różne formy barwne wachały sie w granicach 450-1200 koron ale nie było tam żadnych nadzwyczaj ciekawych.

Dejot
    Guest

na zbozowe nie trzeba papierow

corno
    Guest

W biofilu mają być niebawem młode po 80 zl, SNake.pl tez są,
    Nie wiem gdzie lepiej. Jestem z Krakowa, wiec wygodniej mi bedzie w Biofilu, ale nie wiem, bo nie znam sie na wężach narazie absolutnie.

MIDO
    Guest

ja sprzedalem jednemu spoko kolesiowi za 75 zlotych

aha tylko żeby przeiwexć przez granice trzeba jakieś głupie zaświadczenie od weterynaża ale kto tam to sprawdza a tymbardziej teraz.

teraz nikt nie sprawdza. dwa dni temu bylem w czechach - sprawdzają tylko paszport, jak jesteś dorosły, to dowodzik - żadnych kontroli. można zwozić, ile się chce

alig_
    Guest

moze ci cos Vorax załatwi lub Brakus popytaj ja kupiłem od Azzuurreeuussaa)

Uprawnienia umieszczania postów