Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Elaphe taeniura

Re: Elaphe taeniura

Spoko. Rozumiem, poza tym zdaję sobie sprawę, że weterynarze bardzo często nie mają pojęcia, jak się obchodzić z egzotycznymi zwierzętami. Na fachową pomoc można liczyć tylko w ogrodzie zoologicznym lub u veta, który robił tzw. fakultet z danej grupy zwierząt. Możesz być pewny, że w oczach moich jak i mojego znajomego
    tacy "fachowcy" nie cieszą się dobrą opinią, niestety nie mamy jeszcze kontaktu z prawdziwymi, wykształconymi w tej materii vetami, więc w jakimś stopniu musimy polegać na ich i naszej ograniczonej wiedzy.

Co nie znaczy, że każdy osąd przyjmujemy bez wątpliwości.

To trochę skomplikowana sprawa, bo tak do końca nie można wyciągnąć jednoznacznych wniosków.

Pozdrawiam.

Troche zamieszałem w tym poście, sorki za to, ale myśle, że wszyscy zrozumieli.

Narka.

właśnie oto mi chodziło.. dlatego sugeruje, aby twój kolega jeszcze raz porządnie przeszukał pomieszczenie, w którym stoi terra.. napewno się znajdzie... powodzenia

pozdrawiam wujek

a tych wetków to do czasu nie ma. widze, żę jest taka nieduża, aczkolwiek znacząca grupka terrarystów wybierających się na weterynarie (-: no ja też w niej jestem:P
    może niedługo będzie u nas przyzwoicie.
    a jak dla mnie to machoń spierdolił (-;

Uprawnienia umieszczania postów