Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: problem z machoniówką

nysa11
    Guest

problem z machoniówką

MA PROBLEM Z MACHONIÓWKĄ.WĄŻ MA OKOŁO 1,5 ROKU JAK DO TEJ PORY NIE BYŁO Z NIM ŻADNYCH PROBLEMÓW.GDZIĘS Z TYDZIEŃ TEMU DAŁEM MU MYSZKE I NIE CHCE JEJ ZJEŚĆ.MYSZKA BIEGA KOŁO NIEGO DZIEŃ I NOC A ON NIE ZWRACA NA NIĄ UWAGI.CHYBA ZOSTAŁ WEGETARIANINEM . PROSZĘ O JAKĄŚ RADE CO MAM ROBIĆ.

alig_
    Guest

Re: problem z machoniówką

a kiedy ostatni mu dawałes jesc???

nysa11
    Guest

ze dwa tygodnie temu może troszke więcej.

alig_
    Guest

odczekaj jeszcze troche i sprubuj dac mu jesca jak nie to chyba przymusowe ale to juz ostatecznosc

wyjmij tą mysz bo moze cos zrobić wężowi nie zostawia sie myszy jak niechce jesć

AAAAAAA.......tygodniowa glodowka u weza jest zupelnie normalna!!! Martwic sie mozesz zaczac jak nie bedzie jadl kilka miesiecy...Nie panikuj, i koniecznie wyjmij jak najszybciej ta mysz z terra!!! Masz szczescie ze jeszcze nie dobierala sie do weza....A tak na przyszlosc to chyba przydaloby sie poszerzyc swa wiedze o wezach, poczytaj troche w necie, przegladnij forum.

nysa11
    Guest

Dziękuje wszystkim za porady jestem niezmiernie wdzięczny.Mikka masz racje powinnienem poszerzyć swoją wiedze o wężach.

Garet008
    Guest

wążto nie człowiek nie musi jeść codziennie moja machonówka nie jadła 1.5 mies i nic jej sie nie stało, nie marw sięzgłodnieje to zje

Sarenka24
    Guest

moja mahoniówka kiedyś 2 miesiące nie jadła, bo się nie umiała zaaklimatyzować do nowych warunków, potem odkryłam że mu całkiem biała mysz nie podchodzi (nie widzieć czemu) a gdy kupiłam mu łaciatą i sporo mniejszą od poprzedniej to tak sie na nią rzucił że połkną ja chyba w minute...i od tej pory wiem że węże tez mają swoje upodobania kulinarne :-)

Uprawnienia umieszczania postów