-
...zdychaja mi myszy w terrarium z wezami
witam . wrzucilem mysze do terrarium z pytonem ( 70 cm ) a za 30 min mysza zdechla . to juz trzecia mysz ktora mi zdechla a napomkne ze nawet nie podeszly do weza . myszy byly zakupowane zawsze w innym zoologicznym a u mnie dobrze karmione . to samo spotkalo mnie tydzien temu gdy wrzucilem mysz do terrarium z boaskiem . myszy na poczatku biegaja a potem slabna az do mometu gdy siedza w jednym miejscu i tam zdychaja . gdy trztymam je w klatce dla myszy wszystko jest w porzadku . prosze o porady . pozdrawiam .
-
Re: ...zdychaja mi myszy w terrarium z wezami
no cóż. a nie dezynfekowałeś terra jakimś środkiem przeciw insektom? może został na ściółce, a że mysz zjada wszystko, co widzi, to taki tego efekt..
-
a może twój pyton jest jadowity??:P:P:P<lol>:P:P:P
-
No nie takiego przypadku nie byo na forum dobre --- jestem ciekawy przez co paadaja heheheheh a wzowi nic nie jest????
-
-
cos z terrarium na bank
umyj,wyczysc,wyparz wyposarzenie itd a napewno bedzie oki
-
pewnie ze na zawal a na co :P
-
Bankowka ze na zawal. Hyhy ja z moimi myszkami mialem parer razy taki sam przypadek. :P
-
-
eeeee ja nie wierze ze ze strachu albo kupowalem tak sile na stres osobniki kilka razy jak moja smaica była mala i sie machneła podczas ataku- mysz zwiała ale nie zdechla ----serce widzialem ze chciało jej wyskoczyc ale żyla
Uprawnienia umieszczania postów