Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Tylko nie to:(((

alig_
    Guest

Tylko nie to:(((

Wczoraj dawałem jesć swojej zbozówce tak koło południa,później koło godziny 20.00 zacząłem jej zmieniać podłoże i położyłem ją na fotelu chwilke sie zagapiłem a zbozówka wlazła do połowy w jakąś dziurę w fotelu na szczeście złapałem ją próbowałem ją bardzo delikatnie wyciągnąć ale nie wiem czy mi to wyszłobo wydaje mi się że nieodrazu przestraaszony włożyłem weżyka do terra aż sie spociłem teraz nie wiem co robic i czy nic sie jej nie stało siedzi schowana w jaskini lub pod takimi półeczkami
    Pomóżcie mi i co o tym sądzicie???
    P.S weza mam od środy((((((((((((((

Re: Tylko nie to:(((

no to po co ją zostawiałeś na fotelu bez opieki?? trzeba ją było włożyć chociażby do garnka :P.
    Jeżeli nie ma przetrąconego kręgosłupa, to wszystko powinno być ok

alig_
    Guest

a co moze sie ztac jak jej sie kregosłup przekrecił???

a ma problemy z poruszanie się, jak siedzi w miejscu to spróbuj jakoś ją zachęcić zeby popełzała:-) Jak nie bedzie problemów z poruszaniem sie to jest OK

alig_
    Guest

nie no bawiłem sie dzisiaj z nią chwilke normalnie pełza

nie "przekręcił" tylko przetrącił :P:P

jeśli normalnie się porusza, nie jest zwiodczała, ani nie ma ranek na ciele to nic się nie stało. to, ze się chowa to normalka

Ja tak sobie myśle, że do takich czynności jak sprzątanie, wymiana podłorza czy inne procedury które trwają mniej niż pół godziny to najlepiej węzyka sobie na szyi powiesić (no chyba że jest sznurówka rozmiaru spaghetti). Wtedy masz 100 % kontroli nad nim.

Po karmieniu to raczej daj jej spokój ze 3 dni i nie wyciągaj z terra bo może Ci się porzygać, a nie jest to przyjemne ani dla węża ani dla wąchającego/oglądającego

Dejot
    Guest

swoją drogą to jak uciekla to trzeba bylo nie targac jej na siłe
    Ale pewnie wezowi nic sie nie stalo

Uprawnienia umieszczania postów