-
krótkie pytanie, krótka odpowiedź
terrarium 120cm/60cm/50cm może być dla dorosłego maurusa?? ewentualnie jakie inny boa/pyton będzie mógł tam dogodnie spędzić życie (niechce regiusa).
Z góry bardzo, ale to bardzo przepraszam za to pytanie, ale w arhiwum są różne zdania na temat wielkości terra dla maurusa. Nieznalazłem sadysfakcjonującej mnie odpowiedzi dlatego załozyłem temat. Jeszcze raz przepraszam
-
Re: krótkie pytanie, krótka odpowiedź
Ja zauwazylem ze jak ludzie pisza posty to czesto przepraszaja ze zadaja pytania nie patrzac w archiwum albo tlumacza sie ze nic nie znalezli to jest wynikiem ciaglych najazdow na tych co zadaja pytania ktore sie pojawialy wczesnie ale nie kazdy ma czas szperac w archiwum a pozatym forum jest do zadawania pytan wiec moze "znawcy" sie nie czepiaja mlodych hodowców bo sam kiedys zostalem zjechany. Taka mala mysl sory za zmiane tematu
-
-
na cenchrie powinno byc OK , dla constrictora OK jakby wysokośc wunosiła tyle co długość
-
na cenchrie mnie niestać, chociaż bardzo bym chciał go mieć. Myślałem teź nad mieszanką cenchria maurus. Ale jeszcze nieznam dokładnych cen. Jestem początkujący więc corallus odpada a constrictor zaduży:-)
-
ktoś tam o cortallusie wspominał... powariowali (-:
co do terrarium - zależy, dla jakiego podgatunku (-:
przeczytaj sobie opis, to wszystko Ci się wyjaśni.
a co do cenchri - przecież są dwa podgatunki, jeden jest dość tani...
-
czekajcie, bo coś mi się z moją wiedza pojebało (-:
takie terrarium starczy, jak na moje oko, ale faktycznie jakby to podwyższyc to boasa tam zapchasz (-:
-
boasa= boa constricotr... jakiś dzisiaj roztelepany jestem.. wszystko przez te testy gimnazjalne :P
-
z tęczowych z tego co widze to na rynku są dostępne tylko : maurus, cenchria, maurus cenchria. Innych podgatunków niewidziałem. dla jedengo constructora jakie miałby być terra?? mogło by być 120x60x50??
-
wyższe przunajmniej z 100 dla dosrosłego
Uprawnienia umieszczania postów