Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Myszoskoczki.

Re: Myszoskoczki.

hehe (-: no lepiej, niż walka z wiatrakami (-: no tak mi się zdażyło.. wpadłem w rutyne i raz nie wyszło (-;

co jakie ciaganie za ogon ?? ludzie jak to czytam to tylko sadysci przed oczami mi sie ukazuja wytłumaczcie mi w jaki sposub zabijesz gryzonia jak targasz go za ogon ?? Myslałes ze przerwiesz w ten sposob mu rdzen kregowy czy co ?? Jesli tak to tylko pogratulowac pomysłowosci :/

a nie przewiesz? oczywiście, że tak. wieeele myszy już tak zabiłem. puszcza to za pierwszym razem

Dawid Grams (daniels)
    Guest

co do urywania ognka to moja specjalnosc az mnie ciary po plecach przechodza jak kiedys u mikki ( tej terrarystki chyba kazdy ja zna ) urwalem ogonek myszce :-)

Ok.
    Czyli jak narazie wszystko jasne.
    Mam w takim razie jeszcze jedno pytanie.
    Kiedy już ubije myszoskoczka jak go podać?
    Moj wąż praktycznie nie wychodzi z kryjówki, wiec mam położyć poprostu na środku terra?
    Pozdrawiam.

Tony_666
    Guest

Możesz mu poruszać delikatnie pęsetą tym myszoskoczkiem,powinno wystarczyć że zwróci uwage na niego i go zostaw.Ale tak z dnia na dzień nie da sie węża przyzwyczaić do przyjmowania martwego pokarmu,więc myszoskoczka najlepiej zostaw w terra np.na całą noc . Pozdrawiam

Poruszałbym tyle ze wąż cały czas siedzi w ukryciu...

Podawaj żywe tylko kontroluj proces polowania. Czasami skoczek atakuje węża, lecz wystarczy go wyjąć i zrobić mu karuzele(szybkie dość długie kręcenie)nie musisz go bić, obijać.Myszoskoczek będzie lekko sssskołowany, a oto nam chodzi.

Uprawnienia umieszczania postów