Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: płeć pończosznika

misadam666
    Guest

Re: płeć pończosznika

Grochu, Wujek Ci wyjaśnił jak to zrobiłem. NO COMMENT specjalisto

misadam666
    Guest

była ciut szersza żeby poprzez skurcze ciała wąż mógł się tam wcisnąć

misdam, specjalisto, tłumacz, jak coś robisz. nie spotkałem się z wciskaniem węża do rurki, dlatego pytam, jak to zrobiłeś, bo nie wyobrażam sobie tego. a tym bardziej zmierzenie gabarytów węża w ten sposób.
    a w twoim przypadku pomijając to, jakim jesteś "specjalistą" trzeba zacząć od gburowatości (-: pozdrawiam

apropos opisu wujka "po prostu go ta wsadzasz" - wlaśnie tego sobie nie wyobrażam (-: jak wlożyć, defacto na silę, węża do rurki jego grubości, czy tam nieznacznie grubszej... no ale jeśli wujek twierdzi, żę da rade, to ufam mu na słowo. ze swoim wężem nie będe próbował, bo to idiotyzm, żeby go bez sensu stresować wciskaniem do rurki... heh

Grochu, Ty chyba jeszcze mało widziałeś, przecież to normalna parktyka, stosowana przez terrarystów na całym świecie.
    Wąż nie musi się wcale zbytnio stresować.
    Wkładasz go tylko troszkę, dalej sam wchodzi.
    Przecież misadam666 nie powiedział że go tam wcisnął jak Ty sugerujesz, tylko że kazał mu przejść.
    Lubisz się czepiać słówek, bezpodstawnie, a mało jeszcze wiesz.

misadam666
    Guest

to specjalisto(bez obrazy oczywiście (- to było bo chyba jasne że na siłę bym go tam nie wciskał. ?Nie mieżyłem w ten sposób jego gabarytów (zrobiłem to delikatnie suwmiarką) tylko zmierzyłem jego długość. Jeszcze raz mówie Ci Grochu, że to nie było złośliwe z mojej strony. Jeśli Ty tak to odebrałeś to sorry ale wg mnie jeżeli wypowiadasz się na prawie każde pytanie to musisz mieć coś ze specjalisty, nie (-:

misadam666
    Guest

a to "wcisnął" to może po prostu złe słowo które określiłoby czynność którą wykonałe. Niech będzie, że mu tam wsunęłem głowę i dalej on sam już wpełznął.

misadam666
    Guest

weź pod uwagę że to pończosznik, do tego jeszcze młody więc zatańczy jak mu zagrasz ;-)

"Grochu, Ty chyba jeszcze mało widziałeś"
    nie twierdze, że nie
    "Niech będzie, że mu tam wsunęłem głowę i dalej on sam już wpełznął" to zmienia postać rzeczy (-:
    a wypowiadam się praktycznie wszędzie, bo straszna ze mnie przekupka - z bazaru jak nic.

Zebys Ty jeszcze mial tyle wiedzy co checi ...

Uprawnienia umieszczania postów