-
płeć pończosznika
Proszę was, pomóżcie mi określić płeć pończosznika. Nie wiem po czym moge rozpoznać. Nie mam zamiaru go sondować. Jego dł. ogona - 7cm, dł.całego.ciała(+ogon) - 32cm, grubość szyji(od razu za głową) - 6mm, grubość po środku - 1cm(wczoraj zjadł 3 dżdżownice),wysokość po środku - 1,1 cm, połączenie ogon - kloaka zwęża się delikanie.
-
Re: płeć pończosznika
po długości ogona stawiam na samca, ale zapodaj lepiej jakieś zdjęcia nasady ogona. u takiego malucha cięzko bez sadowania określić płeć, a co dopiero bez zdjęcia (-:
-
buhahahaha,
Grochu z takiego opisu to juz sobie model ulepisz w domu z glinki , po co Ci zdjecie???
do misadam666: absolutnie nie z ciebie sie smieje, ale z mierzenia weza fajnie to opisales, a poza tym jak ci sie go udalo zmierzyc????? Moj sie wije strasznie :PPP
Pozdrawiam
-
nie chce mi się lepić modelu z glinki (-:
z resztą opis przejścia ogona "połączenie ogon - kloaka zwęża się delikanie." ciężko jest coś napisać... autor posta raczej nie miał porównania z innymi osobnikami, więc tak na prawdę ciężko mu obiektywnie powiedzieć, jak jest.
Poza tym jeszcze raz mówie: u takiego malucha bez sądowania BARDZO ciężko rozpoznać płeć
-
Kazałem mu się przecisnąć przez rurkę gumową ;-) i w ten sposób zmierzyłem
-
Dzięki już everybody ale dowiedziałem się od hodowcy od którego go kupiłem! sory za zawracanie pupy, ale sądziłem że ten hodowca wysłał mi pierwszego lepszego węża.
-
ps.okazało się że mam kobietę (-;
-
jak mu "kazałeś" się przecisnać przez rurkę :O przysmakiem go zachęciłeś, czy jak... bo sobie nei wyobrażam jakoś...
-
hahahhah, ale żeś teraz Grochu wymyślił słuchaj bierzesz rurke o przekroju większym od węża i poprostu go tam wsadzasz, on dalej już sobie poradzi
pozdrawiam wujek
-
"większym od węża" ale on twierdzi, że go tam wcisną i że w ten sposób zmierzył jego gabaryty... więc nie wiem, jak ona mogła być większa (-:
Uprawnienia umieszczania postów