Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: płeć pończosznika

misadam666
    Guest

płeć pończosznika

Proszę was, pomóżcie mi określić płeć pończosznika. Nie wiem po czym moge rozpoznać. Nie mam zamiaru go sondować. Jego dł. ogona - 7cm, dł.całego.ciała(+ogon) - 32cm, grubość szyji(od razu za głową) - 6mm, grubość po środku - 1cm(wczoraj zjadł 3 dżdżownice),wysokość po środku - 1,1 cm, połączenie ogon - kloaka zwęża się delikanie.

Re: płeć pończosznika

po długości ogona stawiam na samca, ale zapodaj lepiej jakieś zdjęcia nasady ogona. u takiego malucha cięzko bez sadowania określić płeć, a co dopiero bez zdjęcia (-:

olimpia1400
    Guest

buhahahaha,
    Grochu z takiego opisu to juz sobie model ulepisz w domu z glinki , po co Ci zdjecie???

do misadam666: absolutnie nie z ciebie sie smieje, ale z mierzenia weza fajnie to opisales, a poza tym jak ci sie go udalo zmierzyc????? Moj sie wije strasznie :PPP

Pozdrawiam

nie chce mi się lepić modelu z glinki (-:
    z resztą opis przejścia ogona "połączenie ogon - kloaka zwęża się delikanie." ciężko jest coś napisać... autor posta raczej nie miał porównania z innymi osobnikami, więc tak na prawdę ciężko mu obiektywnie powiedzieć, jak jest.
    Poza tym jeszcze raz mówie: u takiego malucha bez sądowania BARDZO ciężko rozpoznać płeć

misadam666
    Guest

Kazałem mu się przecisnąć przez rurkę gumową ;-) i w ten sposób zmierzyłem

misadam666
    Guest

Dzięki już everybody ale dowiedziałem się od hodowcy od którego go kupiłem! sory za zawracanie pupy, ale sądziłem że ten hodowca wysłał mi pierwszego lepszego węża.

misadam666
    Guest

ps.okazało się że mam kobietę (-;

jak mu "kazałeś" się przecisnać przez rurkę :O przysmakiem go zachęciłeś, czy jak... bo sobie nei wyobrażam jakoś...

hahahhah, ale żeś teraz Grochu wymyślił słuchaj bierzesz rurke o przekroju większym od węża i poprostu go tam wsadzasz, on dalej już sobie poradzi

pozdrawiam wujek

"większym od węża" ale on twierdzi, że go tam wcisną i że w ten sposób zmierzył jego gabaryty... więc nie wiem, jak ona mogła być większa (-:

Uprawnienia umieszczania postów