-
Re: niewidzialna wylinka
namoczyłem , poczekałem zdjąłem.....myślałem że wilgotnosć jest ok. bo jest duże źrodlo wody..ale wentylacja faunaboxa robi swoje (nie opieprzajcie mnie że trzymam weza w faunaboxie , ale on jest malutki i jak go włozyłem do terrarium w którym miał być to sie schowal i przez 2 dni nie wychodził teraz buduje mu terrarium w którym bedzie mógł być)
-
litości!
ja tam nie mam nic przeciwko faunaboxom (jeśli są odpowiedniej wielkości), ale to, żę wąż się chowa to NORMALNE!
przełóz go do normalnego terrarium z kryjówkami, bo Ci padnie ze względu na ciągły stres...
-
Grochu - ten wąż ma 40 cm , a to terra ma 90x40x60 i chłopak od którego go kupowałem(węża) powiedział żebym go narazie trzymał w faunaboxie lub w małym terra bo w tym duzym się bedzie gubił i nigdy go nie bede widział,a kryjówke to on ma ( skorupe kokosa) i jesli mu cos przeszkadza to po prostu di niej włazi i już !
-
i co by mu się od "gubienia" stało? chyba to, że nikt by się na niego non stop nie gapił (-:
tak czy siak dobrze, żę ma kryjówkę. w takim razie jest ok. spryskuj tego faunaboxa czesto:P
-
Ech. Kiedyś gdzieś ktoś napisał a'propos zbożówek "w naturze młode zbożówki zawsze siedzą najpierw w słojach a dopiero później wychodzą na wolność )" A ty jak myślisz, że w naturze węże żyją na przestrzeni 0,5 m2 i sie nie gubią?!
Uprawnienia umieszczania postów