-
Czy to by przeszkadzalo
Chce zrobic terrarium dla weza krolewskiego Lampropeltis mexicana greeri i terrarium ma byc w pokoju gdzie bardzo czesto przechodza domownicy(przez pokoj ) gdzies metr by od niego przechodzili i czy weza by to tak bardzo steresowalo czy by moglo by byc w takim miejscu??
ThX za wszystkie odpowiedzi !
-
Re: Czy to by przeszkadzalo
zaslonki na szyby, jak mialby oswietlenie w srodku, to naprawde mzoesz takie cos zastosowac =]
-
Kiepski pomysl wogule bym go niewidzial acha i jeszcze w tym pokoju jest komp i on chodzi przes caly dzien(te buczenie) i w nastepnym pokoju jest telewizor no i go slychac czy to bedzie przeszkadzalo wezowi ?
-
Pod względem głośności nie poniważ węże są całkowicie głuche. Niewiem jak się przedstawia sprawa promienowania od komputera.
-
moje terra stoi tuż obok kompa i jak na razie nie ma żadnych problemów (-: od biedy możesz terrarium od strony kompa pokryć ołowianą blachą i żadno promieniowanie do terrarium nei dojdzie (-:
-
Acha dzieki a jak z tymi domownikami czy jak beda kolo niego przechodzic czesto czy to bedzie go stresowalo ogulnie chodzi mi czy kolo terrarium mogom chodzic domownicy (czesto)?
-
a tam promieniowanie nie bawcie sie w stare baby a jak chcesz to se takiego kolesia zamów to ci powie czy zyła wodna nie idzie po terra ;-)
-
no dobra jak juz jest rozmowa o miejsce na terra to czy by glosma musa i ciężki bass przeszkadzal wezowi?? no to u mnie jest jakies 5godzin dziennie chyab ze mnie w domu nie ma to sie zmniejsza do 1godziny
-
Hmm, basy moga wywolywac wstrzasy podloza które waz bedzie czuc, kup se dobre sluchavki =]
-
tak skromnie mowiac "drobne wstrzasy podlorza" :P ja jak slucham to tak napierdala ze scany sie trzesa :P
Uprawnienia umieszczania postów