Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Czy to by przeszkadzalo

Mieszany widok

Czy to by przeszkadzalo

Chce zrobic terrarium dla weza krolewskiego Lampropeltis mexicana greeri i terrarium ma byc w pokoju gdzie bardzo czesto przechodza domownicy(przez pokoj ) gdzies metr by od niego przechodzili i czy weza by to tak bardzo steresowalo czy by moglo by byc w takim miejscu??

ThX za wszystkie odpowiedzi !

Re: Czy to by przeszkadzalo

zaslonki na szyby, jak mialby oswietlenie w srodku, to naprawde mzoesz takie cos zastosowac =]

Kiepski pomysl wogule bym go niewidzial acha i jeszcze w tym pokoju jest komp i on chodzi przes caly dzien(te buczenie) i w nastepnym pokoju jest telewizor no i go slychac czy to bedzie przeszkadzalo wezowi ?

Pod względem głośności nie poniważ węże są całkowicie głuche. Niewiem jak się przedstawia sprawa promienowania od komputera.

moje terra stoi tuż obok kompa i jak na razie nie ma żadnych problemów (-: od biedy możesz terrarium od strony kompa pokryć ołowianą blachą i żadno promieniowanie do terrarium nei dojdzie (-:

Acha dzieki a jak z tymi domownikami czy jak beda kolo niego przechodzic czesto czy to bedzie go stresowalo ogulnie chodzi mi czy kolo terrarium mogom chodzic domownicy (czesto)?

a tam promieniowanie nie bawcie sie w stare baby a jak chcesz to se takiego kolesia zamów to ci powie czy zyła wodna nie idzie po terra ;-)

no dobra jak juz jest rozmowa o miejsce na terra to czy by glosma musa i ciężki bass przeszkadzal wezowi?? no to u mnie jest jakies 5godzin dziennie chyab ze mnie w domu nie ma to sie zmniejsza do 1godziny

Hmm, basy moga wywolywac wstrzasy podloza które waz bedzie czuc, kup se dobre sluchavki =]

tak skromnie mowiac "drobne wstrzasy podlorza" :P ja jak slucham to tak napierdala ze scany sie trzesa :P

Uprawnienia umieszczania postów