Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Red tail Boa

Mieszany widok

Red tail Boa

wlasnie dzis kupilem suriname red tail boa
    bardzo sie ciesze .
    kupilem go na wystawie wezy 300$ca
    mam wiec rocznego boa teczowego brazylijskiego i teraz czerwono ogonowego
    zucze pogody ducha

Re: Red tail Boa

Piękne węże Gratuluje. Fajnie masz że możesz kupić bez problemowo takie węże i zapewne masz w czym wybierać.

rzeczywiście są to naprawde piękne węże miałem kiedys okazje oglądnąć ten okaz na żywo w niemczech. Życze powodzenia w hodowli

Jak bedziesz mial zdjecia to umiesc je chce zobaczyc co to za pieknosc :-)

naimaD
    Guest

TO jest niesprawiedliweeee dlaczego inni moga miec za 2-3 dniowki takiego boa a my na niego musimy 1-3miesiace pracowacccc whyyyy hehehehe moze jak wejdziemy do uni bedzie taniejjjjjj))

naimaD jak za mało zarabiasz to zmiń prace. A tak na poważnie to dobrze że komuś się w życiu udało, a co do uni to zobaczymy(ja wądpie)

Patrząc na ceny za zachodzie to raczej tego typu dusiciele nie będą tańsze w Polsce. Europejskie ceny dusicieli są raczej najwyższymi na świecie. Np. Boa constrctor albino na giełdzie w Hamm 1500euro i wiecej a w USA 1000-1500$, Python regius "piebald" w Hamm 10.000euro w USA znacznie taniej.....

naimaD
    Guest

Andre stary mi chodzi o dostepnosc kasową ludzi mieszkajacych za oceanem oni maja poprostu luzikkk---oni nie musze sie wysilac kasowo i zrodłowo aby kupic czyste piękne constrictory i kupe innych wezy co w polsce raczej dlugo nie beda wystepowac w ofertach ze wzgledow $ tam moze sobie pozwolic na kupno czystego boasa kazdy a wydetek jest taki jak dla nas kupno zbozowki i dlatego pisalm ze szokda ze sie tak dzieje

tak ,ale my poprostu mieszkamy w polsce i mamy takich polityków i taką mentalniść ludzką żę długo jeszcze nie będzie dobrze

Uprawnienia umieszczania postów