Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Python regius

Re: Python regius

GROCHU co do jego odruchów obronnych jest tak samo jak z jedzeniem-mój je i jak go wpienisz to Cię dziabnie bo nie zwija się w kulkę tylko atakuje ma charakterek i dobrze

Moje zawsze atakuja reke chyba ze je mocno chwyce i podniose to wtedy sie w klebek zwijaja ale jak chwile potrzymam to i tak atakuja. Za to myszoskoczki zyly az do dzis z wezami spaly pily przez ponad miesiac. dzis znalazlem po pracy jedno chyba zaduszone do gory nogami drugie pokasane bez kawalka twarzy az zal sie zrobil myszoskoczkow naprawde sympatyczne zwierzaki. I teraz sam nie wiem czy schowac te martwe czy zostawic ! Sam osobiscie nie lubie ukaszen Krolewskich wiec wole je jeszcze chwytac przez rekawice.

Pozdrawiam

co ty GroM opowiadasz? co ty w ogóle wyprawiasz zs tymi zwierzakami? krolewskie atakujące przy każdym kontakcie z człowiekiem, żywy pokarm zostawiony na kilka dni-tygodni w terrarium... to mi na ostra patologie zakrawa. proszę o nie słuchanie rad tego Pana.

A poza tym panie GroM to jako terrarysta powinien sie pan przyzwyczajać do widoku zmasakrowanych gryzoni }:-) Polecam pare myszy pozabijać przez rozpaćkanie o coś twardego (może być ściana). hehehe powodzenia

Uprawnienia umieszczania postów