-
Od czego zaczać???
Ostatnio bardzo zainteresowaly mnie weze i chcialbym zaczac ich hodowle. Z tego co czytalem powienienem zaczac od weza zbozowego. Ale nie wiem gdzie moge go kupic i ile moze on kosztowac?! Chociaz wolal bym zaczac od kupna akwarium i wyposarzenia do niego zanim kupie weza, i tu moje kolejne pytanie : jakie wymiary powinno miec terraruim i co mam dokupic dodatkowo(jakies lampy,piasek,zwir,itp.)?
Bede wdzieczny za wszelka pomoc!!!
-
Re: Od czego zaczać???
Uzywaj przycisku szukaj, a zeby nie bylo ze pisze to zeby tylko nabic posta:
Jak tak czytasz to poczytaj tez opis, lampy i owszem do grzania, nie trzymaj go w akwarium tylko jak co je przerob (ale jak masz kupowac to lepiej zrob terra). Kupic go mozesz na gieldach, u hodowców i w zoolgoikach, kosztuje bardzo różnie w zaleznosci od wieku, kondycji i formy barwnej, malego weza z "nomalnym" ubarwieniem kupisz juz okolo 80zl od hodowcy lub 100-150 w sklepie (nie oplaca się, chyba ze zaufany i polecany sklep).
-
A moze jakies namiary na hodowców??
-
wejdź na dział Sprzedam i tam poczytaj, albo zamieść ogłoszenie w dziale Kupię i gotowe
pozdrawiam
-
Chciałeś napisać 100-600 w sklepie
-
gdzie widziales zbozowke za 600?? nie chodzi o odmiany barwne
-
U nas w zoologu jest dorosla classic za 586zl :P
To chyba rekord Polski, hehe
-
u mnie jest prawie dorosła, klasycznie wybarwiona za 400.
-
odpowiedzi Mikki i Grochu powinny ci zobrazować że jednak można takową kupić:P:P:P
-
widze hehe, masakra chyba sie wlascicielowi sklepu podobaja, bo toroche je u siebie potrzyma ;D
Uprawnienia umieszczania postów