-
WODOSPAD !!
mam w planach zrobienie wodospadu i tu mam pare pytan:
1. chce aby wodospad byl w miare lekki (jakie tam lupki polaczone zaprawa sa ciezkie) zastanawialem sie nad lianka montazowa z atlasem na wierzchu albo cos innego...
2. zastanawiam sie nad pompka oczywiscie bed kupowal najmniejsza ale tera czy nie lepiej kupic pompe wirnikowa i samemu jakis filtr zrobic.
dzieki za pomoc....
inne sugestie mile widziane
-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
Re: WODOSPAD !!
zdecydowanie kup sama pompe i zrob filtr filtr mozesz ladnie wbudowac w wodospad jak np ja tutaj o =>
gabka znajdue jsie w szczelinie kolo pyska agamy
-
do łanczam sie do pytania jak jest zrobiony ten wosdospad???? można taki zrobić dla wodnego??
czerwonolicego?
-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
jesli chodzi ci tosiek o ten wodospad co dalem na zdjeciu to jest on zrobiony z zywicy poliestrowej moge zrobic kazdy taki na zamowienie (sprzedaje je na allegro za 100zl taki jaki ksztalt i wymiary sobie zyczy klient) moze byc dla kazdego zwierzecie jest calkowicie nietoksyczny no i lakierowany!
-
dzieki za pomoc Marcin a mozesz napisac skad wziales taka zywice ?? a sprzedajesz te wodospady razem z filtrem czy tylko sam wodospad??
-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
-
-
no ale mnie dziwi jak te akwa działa no i ja mam czerwonolicego więc akwa mam tylk odo półowy zalane dodą wię ten wodospad by musiał być bardzo mały no i tylko dla ozdoby ;/
-
Uprawnienia umieszczania postów