-
Re: Epicrates cenchria cenchria
W lipcu spodziewam się narodzin młodych od osobników sprowadzonych z USA w 2000 roku.
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych
-
Adrian na pewno wezme od Ciebie parke do mojej hodowli
-
Serp to jak jest w koncu z mieszaniem sie tych podgatunkow- o czym wspominal coolary. ? prosze Cie rowniez o kontakt email
pozdrawiam
-
Według tego co zapewniał mnie Serpent na gg cenchrie czeskie, polskie, z zachodu lub z USA niczym się nie różnią (poza ceną), więc kupię polskie. Trzeba wspomagać polską gospodarkę )
adsnake masz gg?? Odezwij się.
-
Moim zdaniem są jednak pewne różnice. Chętnie porównam swoją samiczke w wieku np. 2 lat z cenchria kupioną w Polsce
-
no może do końca mój przekaz nie został zrozumiany chodziło mi o to że dla amatorskiego trzymania się nie róznią, i tak jak wspomniałeś lepiej zostawić kase w Polsce niż w USA ;-)
Pozdrawiam
Serpent
-
aby rozwiać wątpliwości wrzucam fotki dorosłych, ciężarnych samic z jednej ze współpracujących ze sklepem hodowli
jeśli ktoś ma wątpliwości że są duże to niech zwróci uwagę na stojącą w tle 1,5 litrową butelkę po wodzie mineralnej...
[img]http://www.biofil.pl/Zwierzeta/Gady/Pictures/Maxi/cenchria1.jpg[img]
-
-
Powiem tak. Cenchrie które pokazał Łukasz są bardzo ładne. To co pisze dotyczy tych najpiękniejszych z najpiękniejszych Ja bede próbował z pomocą kilku życzliwych przyjaciół storzyć niewielka hodowlę cenchri (ok 6-8 sztuk) ale takich na prawde pięknie ubarwionych.
-
Rzczywiście ładne, domyślam się że samce były równie piękne.
Dlaczego na drugim zdjęciu ma takie "szpary między łuskami"? Wygląda jakby nie mieściła się trochę w skórze. Może jest to spowodowane ciążą?
Jest szansa, że na początku lipca będą już młode?
Uprawnienia umieszczania postów