Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Epicrates cenchria cenchria

Re: Epicrates cenchria cenchria

W lipcu spodziewam się narodzin młodych od osobników sprowadzonych z USA w 2000 roku.

Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych

Adrian na pewno wezme od Ciebie parke do mojej hodowli

Serp to jak jest w koncu z mieszaniem sie tych podgatunkow- o czym wspominal coolary. ? prosze Cie rowniez o kontakt email
    pozdrawiam

Według tego co zapewniał mnie Serpent na gg cenchrie czeskie, polskie, z zachodu lub z USA niczym się nie różnią (poza ceną), więc kupię polskie. Trzeba wspomagać polską gospodarkę )

adsnake masz gg?? Odezwij się.

Moim zdaniem są jednak pewne różnice. Chętnie porównam swoją samiczke w wieku np. 2 lat z cenchria kupioną w Polsce

no może do końca mój przekaz nie został zrozumiany chodziło mi o to że dla amatorskiego trzymania się nie róznią, i tak jak wspomniałeś lepiej zostawić kase w Polsce niż w USA ;-)

Pozdrawiam
    Serpent

aby rozwiać wątpliwości wrzucam fotki dorosłych, ciężarnych samic z jednej ze współpracujących ze sklepem hodowli
    jeśli ktoś ma wątpliwości że są duże to niech zwróci uwagę na stojącą w tle 1,5 litrową butelkę po wodzie mineralnej...

[img]http://www.biofil.pl/Zwierzeta/Gady/Pictures/Maxi/cenchria1.jpg[img]

Powiem tak. Cenchrie które pokazał Łukasz są bardzo ładne. To co pisze dotyczy tych najpiękniejszych z najpiękniejszych Ja bede próbował z pomocą kilku życzliwych przyjaciół storzyć niewielka hodowlę cenchri (ok 6-8 sztuk) ale takich na prawde pięknie ubarwionych.

Rzczywiście ładne, domyślam się że samce były równie piękne.
    Dlaczego na drugim zdjęciu ma takie "szpary między łuskami"? Wygląda jakby nie mieściła się trochę w skórze. Może jest to spowodowane ciążą?
    Jest szansa, że na początku lipca będą już młode?

Uprawnienia umieszczania postów