Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Sondowanie

Mieszany widok

Sondowanie

Drodzy państwo, planuje zsonować mojego regiusa, ale...
    nigdy tego nie robiłem, więc prosiłbym osoby, które to robiły, by przekazały mi wskazówki, jak to zrobić i JAK odróznić, co samiec, a co samica (-:
    w ogóle - jak wygląda sondowanie od poczatku do końca.
    jak uważacie, że samodzielne sondowanie węża przezemnie jest zbyt niebezpieczne, to mi to powiedzcie (-:

Re: Sondowanie

http://pythons.com/probing.html

Tak jak wiekszosc ja tez nie polecam robic tego samodzielnie

Jak zrobisz to niedelikatnie, to przebijesz mu jelito
    A skoro nie wiesz czego szukac, to i tak sie nic nie dowiesz z sondowania, tylko weza zestresujesz.
    To nie Adam Slodowy.

no troche mi się już rozjaśniło, jak to się robi... chyba jednak się tego nie podejme (-;
    nigdy nie widziałem na zywo, jak ktoś to robi, więc nie będe się za to brał...
    ewentualnie może znacie kogoś w okolicach przemyśla (lub ogólnie w podkarpackim), kto móglby to zrobić?

nie można mu przebić jelita

jak nigdy nie widziałes tego na żywo, nie masz tych śmiesznych drucików do sondowania to raczej sie za to nie bierz. Co prawda nie mam węża, ale nasłuchałem sie troche i własnie m.in. o sondowaniu. Osobiście Ci odradzam, ale nie wiem co na to ludzie którzy maja węże i sie na nich znają lepiej odemnie.

"śmieszne druciki" to nie problem, można sobie w biofilu kupić.
    po prostu boje się to robić... tm bardziej, jak zobaczylem zdjęcie, jak gościu za pomoca tego drucika wyciągną hemipenes na zewnątrz - chyba nie umiałbym tego zrobić - nie wiem co i jak.
    żebym jeszcze jakiś filmik zobaczył, to co innego.
    ogólnie to dobrzy by było, żeby mi ktos pokazał jak to robić i ładnie wszystko poobjaśnial, ale na takim zadupiu to chyba nie mam za bardzo co na to liczyć...

na szczescie ja nie musze sondowac mojego, bo pare razy przylapalem go z ptaszkiem na wierzchu

ja ide z moim jutro do sondowania do goscia ale on juz bardzo dlugo w tym siedzi

z ptaszkiem na wierzchu?
    raz, albo dwa też znalazłem mojego z kawałkeim mięsa wystającym z kloaki. nie wiedziałem, o co dokładnie chodzi, ale wcześniej słyszałem, że to nic nienormalnego, więc się nie przejmowałem...
    czy to oznacza, że mam samca? (-:

Uprawnienia umieszczania postów