-
Re: jaja zbozowek cd...
napisalem w pierwszym poscie (czytaj cale zdania)
PS. Kulturalniej to nie mozna bylo?!
Wiec jak dla mnie to EOT
-
Sa juz jajeczka ))
Wlasnie dzisiaj w nocy samica zniosla cale 18 szt
-
No to gratulacje....oby sie wyklulo 100%
-
Teraz wystarczy, ze poczekasz i ...
Powodzenia
-
Do Romcia....nie mialo byc nie kulturalnie...tylko po prostu to co ostatnio zlaewa to forum to MASSSAKRA.....sorry, nie chcialem Cie urazic...
-
do Stopy -> nie ma sprawy, ale jak wiesz to jest forum dyskusyjne i jestem od dosyc niedawna w swiatku terrarystyki i skoro mowisz ze zle ja mowie to prosilbym o wyjasnienie - mysle ze moze sie przydac nie tylko mi
Pozdrawiam
-
Ok....wiec przeczytales juz chyba czemu powyzej, prawda??
Widzisz Ty pomimo mojej krytyki potrafiles sie przyznac do tego, ze od niedawna sie tym zajmujesz i wszystko fajnie...ale wiesz az boli TO co tu sie powoli dzieje...dzieciaki daja rady w sprawach o ktorych nie maja pojecia....daja bzdurne posty [ nie odnosi sie to bezposrednio do wezy...a do calego FORUM]...nie wiem czy to z checi zaimponowania czy jak??
Ja to forum obserwuje juz pare lat....i wiesz....roznica jest KOLOSALNA....fakt, ze nie bylo po 1000 postow tygodniowo....ale wiesz ich wartosc byla zupelnie inna...
To tyle...nie chce dawac swoich wywodow tutaj....
Pozdrawiam!
P.S. Romcio uwazaj z terrarystyka jak z chodzeniem po bagnach.......wciaaaaga
-
romcio powiedziałes ze jeszcze sie niedoczekałes ajjeczek od swoich pupili i chyba sie niedoczekasz z tego co widze w profilu masz 2 samce
-
Fajny jesteś gość ROMCIO !
Może masz jakiś nowatorski pomysł, bo widzisz mam dwa słonie , oba samce i chcę mieć młode ...
Może coś wymyślisz !???
WP
-
Skora tak mądrze gadasz to moze słyszałes o "wypozyczaniu" samca/samicy od znajomego????
Uprawnienia umieszczania postów