Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Mrożonki!

Mrożonki!

Mam pytanie, chce mojego węża nauczyc jesc mrozone szczury!I pytanie czy jak rozmroże takiego szczura i on go nie zje to czy moge go znow zamrozic czy szczur jest juz do wywalenia?

Re: Mrożonki!

w tym nie ma problamu, moim wężą jak 1 raz dawałem mrożonki to odrazu jadły

ale nie wszystkie tak chętnie jedzą mrożonki.
    Szczur po rozmrożeniu nie nadaje się do ponownego zamrażania

acha czyli jak rozmroze szczura i waz go nie zje to szczur nadaje sie do wywalenia!!!
    ok dzieki za odpowiedz

a ja mam z kolei inne pyatnie
    Skad wy zamawiacie mrozonki? Bardzo chcialbym nauczyc jesc mrozonek mojego regiusa jednak nie wiem gdzie je kupowac...
    Pozdrawiam.

Re: Mroz˙onki!

Mrozone, rozmrazane, to tak jak dla ludzi, nie powinno sie znowu zamrazac, ale po dlugim glebokim mrozeniu, mrozonka rozmrozona jeszcze z dzien wytrzyma. Swieze zabite spuchnie, a to powinno wygladac tak samo.
    A skad wziasc mrozonki? Najlepiej ze sklepu musisz napisac skad jestes. W Wawie mozna kupic napewno (chyba, ze wlasnie sie skonczyly w ktoryms z Kakadu lub w Jankach.

Ja poprostu kupiłem w sklepie wieksza ilosc szczurow (taniej) Potem je musiałem kilim i do zamrażarki

Potrzasaj szczurem przed wezem na pesecie, jesli nie pomorze poglodz go troche i sprobuj znow. A jesli to nie pomorze to wloz go do jakiegos pojemnika gdzie nic nie ma(weza i szczura), waz na 80% zje szczurka...

Uprawnienia umieszczania postów