-
Re: No i wpadłem :(
Kurcze, dziwnie te posty sie czyta.
Sytuacja podobna jak z softem pirackim.
Wielu go ma i trzesie doopami przed zlapaniem.
Czy tak ciezko bylo sie rzucic do UM i zarejestrowac zwierzaka ??
Teraz jak kogos zlapia to zwala sie wine na LOP Policje i wszysko inne, tylko nie na siebie, a przeciez taki delikwent sam dal ciala nie dopelniajac obowiazku.
Badzcie troszke odpowiedzialni.
-
No weze raczej trzeba rejestrowac jesli sie nie chce pozniej miec problemow, ale np. pajaki to wd. mnie inna sprawa - zaden zasrany uzedas a tym bardziej policjant nie ma pojecia ktory gatunek podlega rejestracji a ktory nie. A wlasnie alpacino w profilu widizalem ze masz pare brachypelm, do nich sie liga ochrony przyrody nie przyczepila??
-
Masz może pomys jak? Bo mi nie chcieli zarejestrować. Jak nie masz papirów to nie zarejestrujesz!
-
Nie, ich nie widzieli
-
Re: No i wpad?em :(
Ci dwaj co byli to byli policjanci w cywilu. Wezwali radowóz, który już czekal "za rogiem", więc szans kombinowania nie mialem
-
Czy ktoś może mi teraz poradzić jak się dalej zachowywać? Co mi REALNIE grozi ?. Może istnieje jakieś wyjście z sytuacji?
Pozdr.
-
A może ktoś z kolegów terrarystów ma papierki na molurusa i (za oplatą) mógby udostępnić? Wtedy przypalilbym glupa,że wąż byl zarejestrowany przed kupnem, a ja nic o tym nie wiedzialem.
-
Mogles go zarejestrowac bez papierow jeszcze przed 1 listopadem 2003 roku za pomocą oświadczenia woli. Ja tak wlasnie zarejestrowalem swojego molurusa ktory tez nie mial papierów i na dzien dzisiejszy jest zarejestrowany - czyli posiadam go LEGALNIE
Teraz to juz zapozno na rejestracje... jeszcze raz wspolczuje, moze az tak zle nie bedzie ;-)
Uprawnienia umieszczania postów