Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: No i wpadłem :(

Re: No i wpadłem :(

Kurcze, dziwnie te posty sie czyta.
    Sytuacja podobna jak z softem pirackim.
    Wielu go ma i trzesie doopami przed zlapaniem.
    Czy tak ciezko bylo sie rzucic do UM i zarejestrowac zwierzaka ??
    Teraz jak kogos zlapia to zwala sie wine na LOP Policje i wszysko inne, tylko nie na siebie, a przeciez taki delikwent sam dal ciala nie dopelniajac obowiazku.
    Badzcie troszke odpowiedzialni.

No weze raczej trzeba rejestrowac jesli sie nie chce pozniej miec problemow, ale np. pajaki to wd. mnie inna sprawa - zaden zasrany uzedas a tym bardziej policjant nie ma pojecia ktory gatunek podlega rejestracji a ktory nie. A wlasnie alpacino w profilu widizalem ze masz pare brachypelm, do nich sie liga ochrony przyrody nie przyczepila??

Masz może pomys jak? Bo mi nie chcieli zarejestrować. Jak nie masz papirów to nie zarejestrujesz!

Nie, ich nie widzieli

Re: No i wpad?em :(

Ci dwaj co byli to byli policjanci w cywilu. Wezwali radowóz, który już czekal "za rogiem", więc szans kombinowania nie mialem

Czy ktoś może mi teraz poradzić jak się dalej zachowywać? Co mi REALNIE grozi ?. Może istnieje jakieś wyjście z sytuacji?
    Pozdr.

A może ktoś z kolegów terrarystów ma papierki na molurusa i (za oplatą) mógby udostępnić? Wtedy przypalilbym glupa,że wąż byl zarejestrowany przed kupnem, a ja nic o tym nie wiedzialem.

Mogles go zarejestrowac bez papierow jeszcze przed 1 listopadem 2003 roku za pomocą oświadczenia woli. Ja tak wlasnie zarejestrowalem swojego molurusa ktory tez nie mial papierów i na dzien dzisiejszy jest zarejestrowany - czyli posiadam go LEGALNIE

Teraz to juz zapozno na rejestracje... jeszcze raz wspolczuje, moze az tak zle nie bedzie ;-)

Uprawnienia umieszczania postów