-
Re: www.biofil.pl
Nie krzyczcie na gościa - przeżył szok - u niego spowodowany brakiem wiedzy, jak doczyta, podrośnie to pewnie przyjedzie i pogada )
ale boa L1 - to mi się podoba !!
-
A nie masz Łukasz przypadkiem anolisów L2? )))
-
o nawet opis tego cudka mam
http://www.kingsnake.com/ratsnake/central.htm
rośnie to na ogół do ok 100 cm, także wezyk malutki, a jaki ładny!
występuje w ameryce środkowej, na wysokościach 500-1000 m n.p.m, max 1500.
terrarium typu tropikalnego, więc temp 35 stopni, wilgotność 80%
z ciekawostek- mają bardzo długi ogon - nawet do 28% długości ciała
z resztą akzy sobie doczyta (-;
-
już są w rękach prywanego hodowcy z Piekar Śląskich...jak fajnie, że znajdują się spod ziemi totalnie zakręceni na takie cuda maniacy. Gość od lat niedosypiał marząc o flavirufach....
-
no dzisiaj przeglądałem ofertę, bo zastanawiałem się, czy by rodziców nie naciągnąć... już miałem nawet do pana maila wysyłać z pytaniem o to, jak im jedzenie idzie... patrze się, a tu "Sprzedane" )-:
jak uda mi się rodziców namówić, to bym do Pana się zgłosił na te lipcowe sprowadzanie (-:
-
Mój kuzyn kupił tam dwie zbożowki,a przysłano mu dwa ZDECHLE ŚMIERDZĄCE węże,o wiele mniejsze niż go zapewniano.Gość z biofilu poszedł na ugodę i zgodził się wysłać w rozliczeniu dwa gekony lamparcie.Co się okazało jeden nie miał ogona a drugi miał jakąś infekcję skóry.To też uważacie za wporządku???
-
No coz, ja zamowilem dwie zbozowki, i przyslano mi dwie zdrowe zbozowki. Pozniej zamowilem jeszcze jedna i taka dostalem. Kolorystycznie tez bardzo ladnie dobrane.
-
Czy można wiedzieć jaki nick ma na forum ten piekarski hodowca ? Też jestem z Piekar Śląskich i chciałbym wiedzieć kto ma takie węże
-
no cóż kubaw... zwierzęta mogly się "uszkodzić" w czasie transportu - wtedy raczej nie ma co mieć pretensji do sklepu, tylko do firmy transportowej. normalnie to by powiedzieli twojemu kuzynowi, ze to firma transortowa, a nie oni i nic by nie dostał. w biofilu chociaz na tyle dobrze jest, zę dostal dwa geki.
ja zamówiłem tam regiusa i dostalem pięknego, zdrowego weża, który (jak do tej pory) nie sprawia żadnych problemów, więc nie powiem na ten sklep złego slowa
Uprawnienia umieszczania postów