-
Re: Czy karmić częściej?
a no i jeszcze jedno - z kulturą słabiej, niz z wiedzą, bo łatwo się unoszę.
a co do wiedzy to chbya nie powinno byc zastrzeżeń (przynajmniej wiekszych) - nie zauważam w moich postach żadnej sprzeczności z prawdą.
widze, ze bardzo nie spodobalo Ci się, że metoda z czekaniem na wypróżnienie nie ma u mnie rekomendacji... no cóż - ja tez jem wtedy, kiedy jestem głodny, a nie czekam, az zrobie kupe i dopiero po godzinie jem (-:
własnie dlatego polecam bardziej patrzeć na zachowanie weza, a mniej na to, czy już zrobił kupe.
pozdrawiam i przepraszam, jeśli ktoś poczuł się urażony.
-
Jak juz szukasz takich porownan, to czy przed zalatwieniem sie, tez siedzisz w cieplej kapieli, a pozniej masujesz sobie brzuszek, tak profilaktycznie?
-
jasne, na ogół sram po kąpieli (-; a na ogół to na drugi dzien rano - to pomaga. (-:
co 3 tygodnie to faktycznie przesadzilem, ale jak 4-5 tygodni nie ma, to faktycznie masuję mu brzuszek w ciepłej.
-
-
do sprawy tej bezsensownej kłótni lepiej już nie wracać, bo na prawdę nie wiem, skąd się ona wywiązała. w każdym razie ja nie będe już odpowiadał, nawet jeśli ktoś do niej wróci - o to samo proszę zarówno PANA iibell`a, jak i postronnych uczestników tej dyskusji.
-
olala! Dzięki za wyczerpujące wyjaśnienia, choć nie sądziłem, że pociągną one za sobą taką lawinę komentarzy :-) i to również osobistych. Mniemam, że panowie iibell i Grochu chcieliście udzielić dobrych rad, ale chyba zbyt ambitnie- osobiście potraktowaliście tego posta. W każdym razie dzięki i pozdrawiam.
Uprawnienia umieszczania postów