Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Czy karmić częściej?

Re: Czy karmić częściej?

a no i jeszcze jedno - z kulturą słabiej, niz z wiedzą, bo łatwo się unoszę.
    a co do wiedzy to chbya nie powinno byc zastrzeżeń (przynajmniej wiekszych) - nie zauważam w moich postach żadnej sprzeczności z prawdą.
    widze, ze bardzo nie spodobalo Ci się, że metoda z czekaniem na wypróżnienie nie ma u mnie rekomendacji... no cóż - ja tez jem wtedy, kiedy jestem głodny, a nie czekam, az zrobie kupe i dopiero po godzinie jem (-:
    własnie dlatego polecam bardziej patrzeć na zachowanie weza, a mniej na to, czy już zrobił kupe.
    pozdrawiam i przepraszam, jeśli ktoś poczuł się urażony.

Jak juz szukasz takich porownan, to czy przed zalatwieniem sie, tez siedzisz w cieplej kapieli, a pozniej masujesz sobie brzuszek, tak profilaktycznie?

jasne, na ogół sram po kąpieli (-; a na ogół to na drugi dzien rano - to pomaga. (-:

co 3 tygodnie to faktycznie przesadzilem, ale jak 4-5 tygodni nie ma, to faktycznie masuję mu brzuszek w ciepłej.

Ha Ha ale się posypało ))
    Ale lepiej już nawiązujcie do tematu i darujcie sobie teksty na swoje tematy ))
    Bo Pytongowi może nie pomóc to że Grochu sr... po kąpieli )
    A iibell też jesteś czepliwy jak cholera, może odpuść czasami? )
    Pozdro
    P.S. A na temat regusia się nie wypowiadam bo nie hoduje, a to co przeczytałem to czysta teoria. ) (jeszcze by wężykowi zaszkodziło )

do sprawy tej bezsensownej kłótni lepiej już nie wracać, bo na prawdę nie wiem, skąd się ona wywiązała. w każdym razie ja nie będe już odpowiadał, nawet jeśli ktoś do niej wróci - o to samo proszę zarówno PANA iibell`a, jak i postronnych uczestników tej dyskusji.

olala! Dzięki za wyczerpujące wyjaśnienia, choć nie sądziłem, że pociągną one za sobą taką lawinę komentarzy :-) i to również osobistych. Mniemam, że panowie iibell i Grochu chcieliście udzielić dobrych rad, ale chyba zbyt ambitnie- osobiście potraktowaliście tego posta. W każdym razie dzięki i pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów