-
Płatny zabójca
Witam!
Porusze temat, o którym już ktoś pisał. A mianowicie w jaki sposób można bezboleśnie pozbawić gryzonia życia. W przyszłości nie chcę narazić swojego węża na atak szczura.
-
Re: Płatny zabójca
Udeżyć mocno wałkiem do ciasta prosto w głowę. Albo kulka między oczy
-
-
najlepij wloz gryzonia do jakiegos worka i walnij o ziemie
najlepiej jednak odrazu mocno, zeby zabic za pierwszym razem
-
albo po prostu wsadz ogon i jedna łape do kontaktu i poczekaj az walnie go prad ...no i przy okazji osobe wykonujaca ten "zabieg" :P:P:P
-
pracowalem ponad rok w zoo i tam zabijamy gryzonie przez szybkie, silne uderzenie nimi o betonową posadzkę. można też wziąć zwierza za ogon i z zamachu trzasnąć o kant stołu. mówie teraz jak najbardziej poważnie!!
jest to wg mnie najlepszy sposób na usmiercanie tego typu zwierzakow nie licząc "zastrzyku" którego nikt nie będzie i tak stosował.
-
wedug mnie najlepszą-sprawdzoną metodą jest wziac szczura za ogon i gdy zwisa trzasnąc mu jakąs pustą rurką w tył głowy-jezeli chcesz zabic to mocno, jezeli ogłuszyc to słabiej. z biegiem czasu wyczujesz!!
-
Wg mnie... najlepiej to stostowac dwutlenek węgla (CO2).... Wkladasz gryzonie do szczelnego pudelka do ktorego jest doprowadzony wezyk od butli z CO2 i gryzonie bezbolesnie umierają. Ja tak mam zamiar zrobic jak rozbuduje swoją hodowle myszy i szczurów poniewaz będę chciał sprzedawac mrozone to wole uzyc tego sposobu usmiercania niz bym mial walic szczurem o krawedz stolu by po paru udezeniach stol był zabryzgany krwią :-/
A co do butli z CO2 to widzialem na allegro nie jedną...
-
to jak juz zagazowywac zwierzaka to juz lepiej i taniej gazem ziemnym
bo fakt jak duze ilosci to tak lepiej (taki maly oswiecim) mozna nawet kilka naraz
hehe
ale dla jednego wezyka to lepiej o stol
-
ale od was sadyzmem zieje!!!!! wiecie jak bedzie sie meczyl zwierzak gazowany???? ten CO2 to chyba tylko po to, zeby popatrzec jak zwierzak sie zwija i nie moze oddychac. to kilkuminutowa bardzo nieprzyjemna smierc!!!
a jak nim rabniesz mozno to nie poczuje kompletnie nic!
Uprawnienia umieszczania postów