Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Maly wąż

Re: Maly wąż

Hrhrh, gerald nie zrozumiales mnie, mi chodzi o to ze te weze sa brzydkie......... :F

Filip79
    Guest

Gratuluje Wam (Sm0k3dD i Grochu) głupoty.
    1. Grochu - pomysł żeby węża trzymać w faunaboxie jest idiotyczny. Widocznie mądrością nie grzeszysz.
    2 . Sm0k3dD - dla mnie nie ma czegoś takiego jak brzydki wąż. Każdy jest na swój sposób piękny.
    Jedynie co mam na Wasze usprawiedliwienie to mlody wiek. Może z wiekiem zmądrzejecie.

Filip79 chociaż nie popieram poglądu że węże mogą być brzydkie, to to że ktoś sobie tak uważa nie świadczy że jest głupi i niedojrzały.... A akurat Typhlops vermicularis mógłby spokojnie być trzymany w większym faunaboxie gdyż nie wymaga dużych wilgotności ani temperatury, którą zresztą i w fauna-boxie można zapewnić bez większych problemów.....

z resztą faunbox można ładnie "podrasować" tak, zeby tam ogrzewanie zamontować i z czachy.
    a filip79 coś się czepia (-; i nie wiem, kto mądrością nie grzeszy

tak wygląda Leptotyphlypos humilis podobny do L. dulcis
    a swoją drogą ciekawe ile kosztuje taki wąż?

Hi hi, a moze to jednak dzdzownica? tylko dla niepoznaki oblepila sie luskami.
    Grochu wyrazy wspolczucia dla Twojego "weza majtkowego" (jak sam napisales), kiedy tak patrze na proporcje tego wezyka i palcy, ktore go trzymaja
    Swoja droga, mnie sie on podoba, mimo, ze nie nadaje sie do straszenia znajomych.
    No coz, o gustach rzeczywiscie sie nie dyskutuje

hahaha madka dobre)

Uprawnienia umieszczania postów