-
Wujek dobra rada doradzi ci redknee;)
słuchaj stary. jeżeli masz taki problem to przejdź się do niego. załatw sprawe i będziesz miał spokój. takie teksty naprawde do niczego nie prowadzą. no niestety niektórym ludziom trzeba inaczej coś wytłumaczyć! to jest moja rada a rób jak chcesz...
-
Re: czu te weze moga byc ... WAZNE !!!
Janosek a ty znowu zaczynasz swoje madrości pisać ..... człowieku jak widze Twój nick przy jakimkolwiek poscie to mi sie niedobrze robi. W gowie mi sie nie chce pomieścić że taki burak mieszka w tym samym mieście co ja.
Dobra rada Janosek - zanim cos napiszesz odnosie mojego posta to sie zastanów sto razy (...)
-
Kurna, ludzie ! czy naprawde w zadnym temacie nie da sie pisac na temat ??!!
Czy tutaj wiekszosc to jakies dzieciaki rozwydrzone z przerosnieta wyobraznia ??
Zastanowcie sie troszke.
-
ja od niego nie kupiłem kiedyś cambridgei L4 za 35 zł i on zaczoł mnie wyzyzac od **** i ty pe**** zgruwa takiego kozaka przez gg a jak miał isc ze mna na solo to sie tchórzy!!! rózne takie zeczy ja chciałem sie znim pogodzic a on to mnie "idz sie p******** ze swoją starą k****" no to dzieki" pytałem sie jaki duży jest jego regius i odpowiedział mi po hamsku "a ch** cie to obchodzi" powiedział zebym przyszedł na kopernika to on mnie zleje z kumplami to byłem tam tez z 3 kumplami i go nie było.........
-
hehehe
ludzie intryguje mnie czemu wy chcieliście się lać akurat na Kopernika ??
"dociekliwy"
))
-
hahaha dobre bajki
podoba mi sie
a co do tego "na kopernika" to ty mi zarpoponowales jakis czss temu a ja odmowilem, nawet nie wiedzialem ze byles tam hehehehe
ale jesl ichchesz to niema sprawy
udziele ci troche lekcji na temat terrarystyki :P
-
nie warto z toba rozmawiac na jaki kolwiek temat
daj se spokoj to i ja dam tobie spokoj
dalem posta z pytaniem czy weze moga byc razem a jesli wiesz to czebabylo dac odpowiedz a jesli nie wiesz to nie pisz nic !!!
a nie jak ty to piszesz jakies denne z kosmosu komentarze
PS
hehe do pyskowania jetses pierwszy ale jak wspomniales ze byles gdzies z 3 kolegami to dlaczego nie spotkasz sie ze mna sam na sam ??
-
ok
sorki
juz dalismy na zgode :P
-
czy te ludzie moga byc ... WAZNE !!!
Dobra rzeczowa dyskusja
Tylko sie pogubilem, czy pytanie bylo "czy moga byc razem Python regius 80cm samica oraz boa constrictor" czy tez moze "czy mozna razem trzymac Redknee i Janoska w jednym pokoju?"
-
TEMAT ZAMKIETY
koniec rozmowy na ten temat
Uprawnienia umieszczania postów