Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Swierszcz a W.Zbożowy

Re: Swierszcz a W.Zbożowy

Buahahha! Ja jeszzce nie mam weza!!! narazie robie rekonesans, czyli rozeznanie! I tu was mam Haha! Jest taka sprawa... nie wystarczaja mi informacje na forum tutaj o zbozowym. Nie chce mi sie tez wertowac forum. Moze jakies linki? Sznurki? Bardzo byl bym rad!

Zabieram sie za klejenie mu terrarium. Bedzie mial duze, zeby bylo mu wygodnie

to niech ci się za chce. bez przesady koleś ale jak czytam tego posta to ręce mi opadają! wpisz w wyszukiwarke i gotowe, to żaden problem! a co do myszy. mieszkasz w Warszawie. gdzie jest pełno sklepów zoologicznych a ty chcesz węża świerszczami karmić- żałosne. ja mieszkam na mokotowie i co tydzień zapsztalam do zoo na prage i nic mi nie jest!! ale leń z ciebie! jeżeli masz takie podejście do sprawy to daj sobie spokój...

Czlowieku, to moja sprawa na co mam czas a na co nie. Staram sie znalezdz jak najsensowniejsze zrodlo "pokarmu" zebym nie musial daleko jezdzic. Mam mature, nie mam zbytnio czasu tak jak ty na dlugie wedrowki w poszukiwaniu myszy po Warszawie. Chce to zoorganizowac aby bylo jak najsensowniej dla mnie. To ze Ty masz daleko, malo mnie obchodzi. Ja wlasnie staram sie uniknac takiego jezdzenia.

Pozatym co do karmienia weza swierszcami to tylko zapytalem, nie powiedzialem "sluchajcie, jesli bede mial weza to bede go karmil tylko pasikonikami". Ech.

Mokotów! Witam sąsiada Może do mnie będzie ci bliżej, myszki miewam
    PMajdan: wykaż nieco zainteresowania i minimum intelektu, w każdym dostępnym opisie zbożówek masz jasno i precyzyjnie podaną dietę - jak masz maturę to umiejętność czytania krótkich i treściwych informacji nie powinna być dla ciebie problemem.....zbożowka żywi się gryzoniami, można sobie podyskutować którymi i skąd najlepiej je brać, ale pytanie o świerszcze jest ciosem poniżej pasa.... Nie proś ludzi o odpowiedzi, jeśli masz je w d.....bo marnujesz nasz czas i dobre chęci.

Wogole jak nie masz na nic czasu to daruj sobie weza, po co ma on cierpiec tylko dlatego ze Ty masz mature ??
    Dorosnij troszke i dopiero fundnij sobie zwierzaka, posiadanie weza to nie tylko przyjemnosc, to duzo obowiazkow, ale Ty wydajesz sie tego nie zauwazac.
    BTW, jezeli jestes leser to przynajmniej nie pisz tego otwarcie, bo na nastepny raz na pewno wiele osob Ci nie pomoze, wykazuj tez wiecej wlasnej inwencji.

alig
    Guest

Co ty myslałes ze nakarmisz go jakims robactwem)przeciez to nonsens przeczytaj sobie o zbożówce w kazdym opisie pisze ze najchetniej je gryzonie a nie świerszcze)ja mieszkam w pipidówku jeden zoologiczny i tez nie mam skad brac raz w tygodniu musze jechac po myszy 15km)trzeba było zachodowac Rybki albo chomika ale skąd tu dla niech brac pokarm To jest tylko meczarnia dla tego węża(
    Pozdrawiam Łukasz
    P.S Potrzebne mi nowe terrarium jakby ktos cos miał to prosze o meila cybermucha@o2.pl lub o telefon 506 492 388

Uprawnienia umieszczania postów