-
Czy owady można trzymać z wężami w terrarium?
Witam
Mam terrarium o wymiarach 100x100x150 i trzymam w nim dwa małe Boa Constrictor. Czy moge w tym terrarium miec jeszcze np. Patyczaki, straszyki itp?
-
Re: Czy owady można trzymać z wężami w terrarium?
no raczej nie lipa by yła gdyby patyczaki sie rozmnozyły
-
ja w terra 100/40/50 razem z nerodią trzyamłem właśnie patyczaki i straszyki i było wszystko oK
-
To nie jest zbyt dobry pomysl i jest smieszny. Heh. Wyobraz sobie dwa boa i sałate albo kupe lisci lezących obok. hehehe. Poza tym takie tarra jest na duze dla patyczakow.
-
terra w zasadzie nie moze byc zaa duze,bo zwierzeta zyjace na wolnosci nie maja ograniczonej przestrzeni ...czasem tlyko moze utrudnic hodowle ,ale duze terra napewno nie wyrzadzi im szkody....a owady zyja wszedzie wiec nie byloby to nienaturalne
-
Do Wieslawa.....czlowieku uwazaj, zeby Ci rodzice za duzego pokoju nie zrobili najlepiej taki 50/50/200 przeciez bedziesz mogl sie swobodnie obrocic.....czego to ludzie nie wymysla
-
Teoretycznie mozna, tylko zeby byl waz np naziemny glownie a owady sobie by zyly u gory terra, fajnie by to wygladalo, ciekawy pomysl
-
wydaje mi się że można poeksperymentować z jakimiś tanimi i łatwo rozmnażającymi się gatunkami patyczaków (np.indyjski)...
Czekamy na rezultaty ciekawego pomysłu
-
Bardzo zainteresowala mnie taka perspektywa, bardzo lubie patyczaki (od nich sie zaczelo) i tak mysle czy malutkie indiany by wqrzaly wezyka??
-
Wpuscilem 1 patyczaka do tera z regiusami i jak narazie czuje sie swietnie
Zasadzilem mu w podłożu trzykrotke.
Uprawnienia umieszczania postów