Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: pomocy co to za waz

xemes
    Guest

pomocy co to za waz

Powiedzcie mi cos o tym wezu bede go mial ale nie wiem nic o nim powieccie co wiecie jego gatunek T.Purpureomaculatus wiem tylko jak wyglada ale czym sie zywi jaki bedzie duzy itd bardzo prosze o te info

Re: pomocy co to za waz

no mój drogi, fundnałeś sobie śmiertelnie jadowitego bydlaka: http://www.meb.uni-bonn.de/giftzentr...maculatus.html, żmiję mangrową. prosze cie, napisz skad i jakim cudem masz ja miec!!! jestes swiadomy, co masz miec???

Hmm, jak bez zabkow jadowych to chyba neima problemu a jak z zebami.... 1 maly blad, niedopatrzenie i : YoU ArE DeAd (0wn3d) ;/

moze nawet i bez zębów, ale taki wąz dla początkującego? :/ trudno Xemesa nazwać doświadczonym i odpowiedzialnym :>

no tak, na to nie zwrocilem uwagi ;o

naimaD
    Guest

kupuj kupuj i wez go na rączki --przeciez tyle czytaleś o bożówkach a one sa prawie podobne hehehe wielkosciowo! Jednego bezmyślnego psełdo terrarysty mniej jestem za hodowla -ale jesli posiada sie doswiadczenie a w tym przypadku to poprostu pomyłka ktos chce sie pozbyc heheheheh

Jest to jeden z gatunków popularnych w Poslce bananówek (Trimeresuris sp.)

xemes
    Guest

powieccie mi czy obowiazuje go cites

Filip79
    Guest

Tak obowiązuje :-). Jak go kupisz idz nim do "urzedasa" i powiedz mu że jestes idiotą i hodujesz węże jadowite. Był niedawno w dziale giełda chyba twój znajomy Janosek bo ty i on nie grzeszycie inteligencją. LUDZIE CO ZA IDIOTA!!!!!!!!!!!

xemes
    Guest

jak chcesz wyzywac to wyzywaj rodzicow a nie mnie za moja niewiedze chyba lepiej sie spytac

Uprawnienia umieszczania postów