Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Znacie węża --kimacik pustuynny?

naimaD
    Guest

Znacie węża --kimacik pustuynny?

Witajcie !Potrzebuje pomocy-- jakie znacie weze ,ktore sa ogolnie dostepne nie -jadowite .ktore zyja w terra o klimacie stepowo-pustynnym- mam ochote na diademowego ale jest teraz cieżko dostepny ( moze ktos ma dosprzedania)???? Macie jakeis pomysły jaki wąz ???czekam na propozycje moga byc rowniez z ceną !

Re: Znacie węża --kimacik pustuynny?

hmm a czyzby zbożówka, nie byla wezem wielosrodowiskowym??

W zależności od szerokości geograficznej są to dość zróżnicowane środowiska. Spotkać tu można suche tereny stepowe jak i wilgotne lasy stanów południowych

naimaD
    Guest

o nie tylko nie to ten gatunek odpadaaaaa nawet w wersji albino w zielone ciapy i czerwono zielkoną glową --- jakos mi sie ten waz wyjatkowo nie poodoba
    Jakies inne propozycje?????

Zrób klimacik bardziej stepowy niż pustynny Wtedy coś z Lampropeltis możesz dobrać (oczywiście na tym stepie musi być miska z wodą).

Garet008
    Guest

o klimaciku pustynnym to machoniowy

A może coś z Eryx??

No jam stawiam na mahonia.

jesli chcesz węża pustynnego to zrób jak pisze Agam kup jakiś gatunek z rodzaju Eryx, wprawdzie są węże z rodzin Typhlopidae(slepuchowate-nitkowce) oraz Pythonidae [chodzi mi o gatunki australijskie] ale niestety mozna to potraktować jako ciekawostkę tylko bo jedne i drugie są praktycznie nie do zdobycia ale sa tak jak chciałes typowo ''pustynne'' ;-) jednak najlepiej będzie żebys sobie nabył coś z Eryx-bynajmniej mozna go realnie dostać.

Pozdrawiam
    Serpent

Uprawnienia umieszczania postów