-
Newbie Question
Sluchajcie troche o wezach sei dowiedzialem, ale w zyciu niewidzialem jak zzuca wylinke, mojemu wezowi ustapilo zmetnienie oczua teraz marszczy mu się skóra, czy to coś zlego czy tylko objaw zbliżającej się wylinki??
P.S. I know, i know, im newbie
-
-
Re: Newbie Question
Nie kupilem za wczesnie, wiem ze bedzie za kilka dni, ale czy ta skóra marszczaca sie jest okay, mysle ze tak ale chce siem upewnic Poprostu wiesz jak to jest, moj 1 waz wiec sie bardzo stresuje
-
Damian niekiedy nawet oczywiste rzeczy nie są tak oczywiste jak to sie wydaje szczególnie wtedy jak chodzi własnego węża smOk3d chce poprostu sie upewnić jak to jego pierwszy wąż to skad ma wiedziec dokładnie jak wygląda ten proces, a lepiej niech 100000 razy zapyta niż miałby cos spierdolic.. A odnośnie pytania to nie przejmuj sie to normalne
-
-
>niom i pamitaj ze przez hodowle tez nabywa sie doswiadczenie bo literatura to nie wszystko
>nie zroumncie mnie zle nie chodzi mi o to ze trzeba sie uczyc cigle na zwierzetach
>namotałem
-
Wszystko dobrze, budze sie rano i co widze?? Ślicznego wezyka a w basenie plywala skóra
Uprawnienia umieszczania postów