Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Pomóżcie!!

Mieszany widok

Pomóżcie!!

Niedawno zdechła mi nerodia, którą leczyłam bo zaczopowało się jej jelito. Weterynarze zalecili podawanie oliwy i masaże. Niestety z powodu niekompoetencji i nieznajomości przez lekarzy gadów po paru tygodniach biedak padł. teraz pojawiło się to u mojego pończosznika. Tradycyjnie wg wskazówek lekarzy rozpoczęłam masaże i grudka kału wyszła z jelit. Niestety dziś rano zobaczyłam, że zgrubienie się znów pojawiło. Otwożyłam terra i chiałam go wziąć na rece a wtedy zobaczyłam, że z kloaki leci mu krew. zadzwoniłam do weta by zamówić wizytę i powiedziałam co się stało, a on, że na coś takiego nic nie poradzi. Czy ktoś wie z jakiego powodu taka rzecz się dzieje? A może macie sposób Błagam Pomóżcie nie chce go stracić!Apetytu nie stracił

naimaD
    Guest

Re: Pomóżcie!!

http://terrarium.com.pl/spis/user.php?id=199 kontakt z tym czlowiekiem ! powinien ci pomoć! zycze powodzenia to chyba najlepszy weta w polsce - nie wiem nie korzystalem z jego uslug ale troche postow sie o nim tutaj mozna naczytac wiec nie trac czasu dzwon do niego i jedz! do Wroclawia!!!!

Re: Pomóżcie!!

moze to jakis pierwotniak??co ci powiedział wet.??

Uprawnienia umieszczania postów