Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Zbozowka - waz dla poczatkujacego?

Tomcat
    Guest

Re: Zbozowka - waz dla poczatkujacego?

Witam,
    dzieki za odp. Wlasciwie to racja, plyta wyloze a szklo tylko na przod, tak tez zrobie tylko bede musial sie zebrac w sobie i spytac ile kosztuje etc. Jeszcze mam pytanko, w opisie weza jest napsiane zeby nie uzywac przewodow grzewczych... i mam pytanie czy sama lampka wystarczy w takim wypadku? Sciany jak czytalem najlepiej korkiem wylozyc? I wlasnie roslinki jakies wrzucic? kamyczki ? O wlasnie, czy mozna zraszacz w formie jakiejs roslinki z automatycznym rozpylaczem wlozyc do terra czy bedzie za wilgotno?
    Przepraszam jesli przesadzam z pytaniami ale chce sie dobrze przygotowac do przejecia opieki nad zwierzeciem, nie chce mu krzywsdy zrobic.
    Pozdrawiam
    Tomcat

100zł za żarówkę UV, hmmm - jej cena normalna to ok 50zł a po drugie wcale dla zbożowki nie potrzebna

Żarówka na grzanie zwykla lustrzanka do 5 zł w sklepie, ściany korkiem wylozyc mozesz, ale nie musisz a płyty pokombinuj bo moze za darmo wykombinujesz ja chcialem kupic a okazalo sie ze kolega taty ma cala komórke plyt OSB niepotrzebnych

Paweł J.
    Guest

jesli przewod grzejny to urzyj go tak jak opisalem wyzej!

Uprawnienia umieszczania postów