Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Ciekawy okaz pytona tygrysiego... ;-)

Mieszany widok

Ciekawy okaz pytona tygrysiego... ;-)

Widzieliscie taaakieegoooo pytona tygrysiego? 3 lata i juz 1 metr ma! WOW!Co za okaz!!! :P http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21147101

Re: Ciekawy okaz pytona tygrysiego... ;-)

taki okaz to chyba nie na pokaz a tak naseri to ludzie są takei tempaki i jezscze chce za nie go 900zł chyba go w dupie łupie

Tomasz S.
    Guest

Niekazdy sie zna na rzeczy,a najbardziej mnie wk...... ludzie na tym forum ktorzy tylko potrafia krytykowac!!!!!!!!
    Wszyscy udaja wielkich specjalistow potrafia sie wykucac o byle gowno a sami nie wiedza jak zainstalowac zarowki albo gralki. PEACE!!!!!!!!!!!!!!!!! ;0)

kurde... nawet nie wiedziałem, że mam pytona tygrysiego w domu O_O strach się bać

abdick
    Guest

Nie wiedziaełm, że mam pytona tygrysiego a nie królewskiego!!!!! :-)

o znawca sie odezwal

No tak, Ty to wiekszos gatunkow chyba masz w domu <rotfl>

oooooooooooooo takiego tygrysiego jeszcze nie widziałem ale ja mam takiego tylko że to jest Pyton Regius...

Pozdrawiam wszystkich co mają takie pytony tygrysie

Tomaszu S. "PUMBO", zgodzilbym sie z toba gdyby tylko ten koles np nie interesowal sie terrarystyką... Ale on sam hoduje regiusa i twierdzi ze to pyton tygrysi :| To raczej to juz jest smieszne! A ja wcale nie uwazam siebie za wielkiego specjaliste... Ale takie przypadki jak ten to juz jest zalosne....

Mike, czy o na pewno interesuje sie terrarystyka ?? (hoduje regiusa ?)
    W opisie aukcji napisal wyraznie : (cytuje) "aukcja grzecznościowa numer tel. pod którym bedą dokładniejsze informacje to 501 761 023"
    Wyglada wiec na to ze komus go wystawil i moze nie miec pojecia co to za wezyk. (choc powinien)
    Nie powinno sie od razy lamerzyc takich ludzi.

Uprawnienia umieszczania postów