Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Pleśń w terra

Kadar
    Guest

Re: Pleśń w terra

Całkowicie się z Tobą zgadzam.
    Mam 33 lata - nie jestem geniuszem i też czasami robię byki - ale to co tu się widzi to rzeczywiście tragedia!
    Ostatnio widziałem się z moim wychowawcą i on powiedział, że to co się teraz dzieje w szkołach średnich to jest dramat! Przeczytanie dwóch stron ze zrozumieniem jest niewykonalne dla wielu uczniów, a dla niektórych samo czytanie jest problemem - POWAŻNIE !!!!
    A z WORDEM to bardzo dobry pomysł - też go stosuję tzn. sprawdzam niektóre wyrazy.Można też oczywiście skorzystać ze słownika ortograficznego.
    Pozdrawiam

Kadar
    Guest

Polskie litery nie są konieczne - to można zrozumieć.Popracuj jednak nad ortografią proszę.

Nie chcę aby ktokolwiek z czegokolwiek mi się tłumaczył !!!

Po prostu tak mnie naszło - ale cieszę się, że ktoś w ogóle zareagował

Co do "przywalania się" do pisania bez polskich liter - to nie jest konieczne ani nie jest nieprawidłowe (jak słusznie napisał Grochu jest to "niezgodne z netykietą ").

Jednak osobiście uważam, że tak bardzo wszystko próbujemy "zamerykanizować", że czasami miłoby przeczytać coś poprawnie napisane w rodzimym języku....

szklarz wytnie otwór :)

Witam!

Dzieki pomysłowi jednego z forumowiczow zdecydowalam zaprosić szklarza; jeszcze dzisiaj wytnie mi w bocznej ściance aqua, przy baseniku, w dole szyby, spory otwór (6x15cm). Zabezpieczę go metalowa siatka i powinno byc lepiej.

Dziekuje wszystkim, ktorzy wypowiedzieli sie na forum i tym którzy pisali na priva!

Dam znać, jak wyszlo.

Pozdrawiam
    Kasia Grzybowska
    aka Fiona

Uprawnienia umieszczania postów