Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: nie je !!!

klo85
    Guest

nie je !!!

moja zbożowka niechce jeść niewiem czemu urodziła się 20-01-2004 pierwszy posiłek zjadła 30-01-2004 i dotej pory nic nie je noworodek mysi lezy a ona nic tak jak by niezwracała na niego uwagi zaczynam sie martwic bo słyszałem ze młode zbożowki jedza gdzieś tak około 4-5 dni a ona juz nie je od 12

locia
    Guest

Re: nie je !!!

Mogę Ci powiedzieć że jeszcze jest za wcześnie żeby się martwić nic sie nie stanie jak nawet 1 miesiac mlody wąż nic nie zje
    hoduje boa od ponad 6 lat i z 5 razy mi sie zdarzyło że że nie chcial jesc pierwszy przypadek to niska temperatura w terrarium a drugi to że pokarm moze byc chory ( wąż w ogóle nie interesował sie gryzoniami i po 2-3 dniach pokarm zdychał - dziwne że wąż to wyczuje ) Mój wąż nie ma apetytu przed wylinką
    Staraj sie na poczatku jak najmniej brac ja na rece i nie stresowac
    nie martw sie
    pozdrawiam

abdick
    Guest

W mój młody tajwan też nie chce jeść tak samo jak twoja zbożówka. Traz normalni powinny zimować, więc ją zacznij zimować bo ci zdchnie

Ahahahaahahahahahhhaahah abdick, rozwalasz mnie, zimuj albo zdechnie aahahahahahahahaha, stary skad ty takie pomysly bierzesz??

heh Abdick jest niezly

Eeeee teraz to już każdy wie ,że to co masz w profilu to wielka ściema

gnoj ma 14 lat ... terrarystyka zajmuje sie od 2001 roku i w 3 lata by rozmnozyl takie weze ? jaja sobie dzieciak robi i tyle

klo85
    Guest

temperature własnie podniosłem do 28-29 c a noworodek myśi raczj jest zdrowy kupoje w zaufanym sklepie choc wprawdzie sdychaja po 3-4 dniach ale raczj z głodu no ale nic czekam cierpliwie :/

Jezu....Kurde zrobcie cos z tym abdickiem bo jeszcze jakis poczatkujacy mu uwierzy i bedzie nieciekawie!!! Zbozowek nie zimuje sie w pierwszym roku zycia, a juz tym bardziej nie takie miesieczne malenstwo!!!! Bosh.....

napi
    Guest

Postaraj sie zapewnic zbozowce jak najwiecej spokoju.Moja kupilem dzien pozniej od Ciebie i od tamtej pory je bez problemu.Czasem zje wieksza myszke,a czasem dwa oseski.Mialem raz taka sytuacje,ze wpadlo do mnie kilku kumpli zobaczyc jej pierwszy posilek i ku wielkiemu zdziwieniu olala zarcie kompletnie,a jak tylko sobie poszli nastapil momentalny atak.Jadla 25 minut (Mialem niezla zajawke).Temperaturke podnioslem i ma jak u Pana Boga za piecem.Wiec nie martw sie.Niech sobie posiedzi pare dni w spokoju i wtedy sprobuj ze swiezutkim oseskiem.
    Napi

Uprawnienia umieszczania postów