Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Bedzie ja molestowal???

Marcin Ratajczak
    Guest

Re: Bedzie ja molestowal???

Nie miałbym sumienia jak Ty to nazwałeś "pozbycia się jaj" a co do sprzedaży to też po pierwsze będzie mi szkoda a po drugie problem ze znalezieniem kupców.
    Wolałbym aby się nie rozmnożyły jak nie będę ziomować.
    Chcę w najbliższym czasie kupić samca tylko nie jestem pewien czy mam na 100%samiczke :-( Ma ona 60cm czy jesteście wstanie określić płeć ?

A tak wogóle po co kupować wężą do pary skoro sie nie chce mieć młodych ? Ja przynajmniej sensu w tym nie widzę. Jak bym miał kupić do pary to tylko po to zeby rozmnożyć. Węże są samotnikami więc nie potrzebują drugiego osobnika do partnerstwa

Marcin Ratajczak
    Guest

Nie chcę rozmnażać co roku. Chciałem tylko raz rozmnożyć no chyba że będę miał na to popyt. Zresztą każdego hodowcy jest chyba rozmnożyć swe pociechy

budyń - jeden samiec i dwie samice, to kiepski pomysł - w przypadku węzy lepiej wziąć dwa samce i jedną smicę - to powoduje wzrost popędu u samców! większa szansa, żę będą kopulować!

takie ustawienie dwa samce:jedna samica jest kożystne szczególnie u węży ciężkich w rozmnożeniu, takich jak choćby pyton królewski

Uprawnienia umieszczania postów