Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: NIe chce jesc:(

Ratayson71
    Guest

NIe chce jesc:(

moj boa constrictor przestał jesc i nie wiem dlaczego ( w ubieglym tygodniu w niedziele dalem mu szczurka i go nie zjadl dzisiaj mu dalem myz i tesh nie chce jesc ta mysz sobie chodzi a on nic tak jak by jej nie widzial a wylinke sciagal jakis tydzien temu wiec nie jest przed wylinka( i oco chodzi ??

Neu
    Guest

Re: NIe chce jesc:(

Pewnie stres niewyjmu
    j go przez kilka dni i puzniej daj mu znow mysz.

Marcin .P
    Guest

miałem podobnie poszukaj zanim napiszeszhttp://terrarium.com.pl/forum/read.p...751#reply_8751

abdick
    Guest

A kiedy dawałeś mu ostatni posiłek. U constrictorów powinno się podawać posiłki co trzy tygodnie.

Nie przejmój się tym, mój conctrictro tez często nie che jeśc , to jest normalne u tych węzy.....szczególnie w okresie zimowym.., zobaczysz co mu się stanie z psychiką kiedy nadejdzie wiosna, i lato, nie bedzie mógł przestać jesc.ps. mój boa teraz, bardzo często się zakopuje w podłożu i wychodzi posilić się raz na kilka tygodni...jest to generalnie bardzo normatywe zjawisko w obrębie owego gatunku.

matyjajacek
    Guest

moj regiusek mial przerwe w jedzeniu 3 miesiace i nic mu nie było
    potem zjadl 2 myszy i znowu nie jadł 1,5 miesiaca teraz zjadł juz 3 posilki zobaczymy jak bedzie dalej wiec jak nie je 1-2 tyg to czym tu sie martwic

Uprawnienia umieszczania postów