Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Padające świerszcze

Padające świerszcze

Mam pytanko. Zacząłem hodować świerszcze ale chyba długo to nie potrwa.Z jakich powodów świerszcze mogą padać??? Zapewniłem im wszystko a one wywracaja sie na plecy i umieraja w konwulsjach...(to nie wylinka). Jak ktoś ma pomysły to prosze... A i jeszcze jedno czy z moim pajaczkiem moze sie również coś takiego stać po ich zjedzeniu???

Pozdrawiam

Re: Padające świerszcze

czym je karmisz?mają jakiś kontakt z chemią?wątpie aby zaszkodziły, te żyjące jeszcze świerszcze ptasznikowi

karmie je wszystkim tym co w zaleceniach. Pojemnik to jakieś wiaderko po ogórkach kiszonych moze to od tego... nie wiem juz.... Bardzo dziwne jest to ze wszystkie padajace swiierszcze przewracaja sie na plecy i maja drgawki przez długi czas a pózniej gina

miałem to samo. padło mi kilka ale reszcie nic nie było, też sie zastanawiałem czemu zdychają, dodam ze moje byglądały jakby mialy jakiegoś pasożyta w sobie

Powiem tylko, że z tego samego powodu przestałem hodować świerszcze.

Dawaj do jedzenia tylko karmę dla rybek akwariowych, jabłka i płatki owsiane.

Ja podaje swoim odrobine karmy dla kota,kap. pekinska i czasem jablko...odpukac nie mialem zadnej zarazy poki co i wszysktie zyja...do czasu karmienia bandy ptasznikow)

Uprawnienia umieszczania postów