-
Bardzo interesujące
http://www.bobclark.com/d_learn.asp?id=34&cat=learn
polecam tam zaglądnąć - hybryda Pytonów : tygrysiego i siatkowego...
zastanawiam się, czy gościu by tego nie sprzedał (-:
-
Re: Bardzo interesujące
Pewnie by sprzedał, ale wątpie że ktoś w Polsce zobaczywszy cene kupiłby. Węże z hodowli Boba Clarka to nie taniutkie zbożówki , a w dodatku taka hybryda.
-
-
naiMaD ...jak wejdziemy do unii .....to bedzie jeszcze gorzej bo wszystko pójdzie w góre bo muszą wyrównać ceny a płace pozostaną takie same .... Przez takich naiwnych ludzi jak ty wchodzimy do unii na kolanach i wszyscy sie przekonają co to naprawdę oznacza ........................................Jeżeli ktos mysli ze po wejsciu do unii kupi sobie taką hybryde to niech od razu kupi sobie zbożowke:P
-
albinosek (-: widze, że ktoś oprócz mnie jeszcze uni jest przeciwny. ale ja nie jestem bynajmniej za samoobroną - raczej za Unią POlityki Realnej (-:
ale nam się upolitycznia forum...
-
ja tam mówie "Unia ich mać"
-
albopilosek, Irlandia weszła do Unii jako najbiedniejsze jej państwo, teraz poziom tego kraju przewyższa nas o około 15 lat. Oczywiście że wyrównanie cen towarów będzie odrobinę brutalne, ale z czasem i płace pójdą w górę.
Czemu jesteś taki antyunijny? Zniesienie pozwolenia na pracę i wjazd do Anglii, Holandii, Hiszpanii? Przeciez to są perspektywy dla Ciebie! (chyba że masz 45 lat, to już takiej perspektywy nie masz )
W kwestii węża, tak, bardzo ciekawy ;D
-
...Biskup twoje argumenty sa slabe... jak place moga isc w gore jak warunki do pracy beda sie pogarszac i poziom zycia sie obnizy bo wszystko bedzie drozsze ... Podajesz przyklad Irlandii -ale zauwaz ze ona weszla do europy w zupelnie innym momencie i na innych warunkach , teraz do unii wchodzi wiele krajow i nikogo nie obdaruja tak hojnie jak Irlandie , w ogole nie ma mowy o podarunkach od unii , ludzie mysla ze unia bedzie tylko dawac a nie brac .... Teraz znow chca zmeinic konstytucje tak ,żeby Europą rzadizly Niemcy i Francja .... Poza tym twoją receptą na biedę jest wyjazd do Hiszpanii , Holandii czy Anglii - czyli jednym slowem karzesz mi uciekac z tego syfu ... A tu chodzi o to zeby w kraju sie poprawilo bo uciec mozesz i bez Unii ..... Ten temat jest zbyt szeroki zbey o tym pisac na forum , jak bedzie kazdy sie przekona na własnej skórze .
-
i jeszcze jedno: irlandia wyrosła na inwestycjach USA, a nie na dotacjach unijnych...
ale mieliście o tej hybrydzie pisać, nie o unii (-:
-
albopilosek czy ty potrafisz czytac a potem to co przeczytales zrozumiec ---???chyba nie napisalem jak wejdziemy do uni heheheheheh ----czy slowo jak to nazwe heheheheheh mowi ze jestem az takim optymista!!!
Uprawnienia umieszczania postów