-
Re: pyton królewski
no nie wiem, a co analfabetzm przeszkadza w terrarystyce? no chyba, zę trzeba coś przeczytać z nalepki na jakimś preparacie.. z resztą tutaj nie mamy przykłądu analfabetyzmu (widać, że kolega czyta), tylko dysleksji (-: z resztą dobrze się nie znam, ale to nie analfabetyzm na pewno
-
hehe postaram sie ale mimo wszystko to jednak wolałbym zebyscie pisali na temat weza
-
no i ja uważam, że od tego jest to forum, więc czepanie się twojej pisowni jest, w moim przekonaniu, bezpodstawne!
-
ehehe w pewnym sensie to masz racje ale obacz ile osob skomentowało moje pisanie , a post był o pytonie i ile osob odpowiedziałolo na to pytanie(niewieile) i co z tego wynika ze te farum powin sie nazywac "jesli masz problemy z pisaniem to tu umiesc posta" a nie "weze" ale mimo wszystko to jedak prosze abyscie odpowiedzieli mi na pytania zawarte w poscie.
>dzekuje za troske co do mego pisania
-
hehe (-:
no ja na te pytania chyba odpowiedzialem już, chcesz wiedzieć coś jeszcze?
-
nie to mi wystarczy a i jeszce jedno czy jak bedzie miał niewłasciwe podłoze to moze mu to w jakis sposob zaszkodzic?
>i jakie musi miec podłoze (przeciez zyje na sawannach,stepach,suche lasach itp.) to nie moze byc pisek ?
>to co mu dac włokno kokosowe?, czy moze takie podłoze podobne do trocin ale to nie trociny (nie wiem ja to sie nazywa ,ale wiem ze to sie stosuje np. u agamy błotnej)
-
Dajcie spokój chłopakowi pyta sie bo nie wie....
Podobano na tym forum jeest mnustwo osób które maja cos do powiedzienie....... ale widzie ze najbardziej lubicie wytykac błedy ortograficzne......
Jak znacie odpowiedzi na jego pytania to mu odpowiedzcie....a nie jescze jego błedy ortograficzne lub stylistyczne wytykajcie..... sam nie jestem orłem z ortografi ale nie wytykam nikomu taki pierdół...... dzieki..... naGazie
-
> trociny i piasek to kiepski pomysł
> podłoże powinno trzymać wilgotność i nie gnić
> propomnuje kupić profesjonalną ściółkę (np. paczkowaną kruszoną korę) lub zastosować torf (bez nawozów sztucznych), lub mieszaninę torfu i piasku.
-
Uprawnienia umieszczania postów