Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: pyton królewski

ryszardini
    Guest

Re: pyton królewski

ALE JA PATRZE ZE WY LOLQI JESTESCIE. JAK CZŁOWIEK WAS PYTA O RADE TO WY ZAMIAS POMOC TO SE GNICE ROBICIE CO MA PISANIE DO WEZA?
    >TYLKO TYLE POTRAFICE?!-TO NAPRAWDE NIEWIELE
    >A JAK CHCECIE SE GNIC TO IDZE SE NA CZATA

-LOLQI JESTESCIE.
    -A JAK CHCECIE SE GNIC TO IDZE SE NA CZATA

Jak ktoś potrafi mi to przetłumaczyć w formę pisaną zrozumiałą dla mnie będę wdzięczny

redknee
    Guest

ej ryszaridini od kiedy sie zajmujesz terra ??

ryszardini
    Guest

ej ja niechce wam przeszkadzac w intensywnych rozmowach ale milescie powiedzec cos na temat weza a nie mego pisania a jak nieweicie na temat weza to wogle niepiscie dezki
    >a terra zajmuje sie juz od 6 lat(zacząłem od zółwi)

1) jest delikatny - dość podatny na stres i troche na choróbska, czasami odmawia przyjmowania pokarmu
    2) sam piasek to kiepski pomysł - kup jakąś profesjonalną ściółkę, alby wymieszaj torf z piaskiem
    3) no troche osób ma tego pytona, ot choźby ja - jakby co, to pisz na gg - 287 06 70
    4) własne odkrycia? mój nigdy nie chce robić kupy do wody a tak na serio, to ien odkryłęm niczego, czego nie było by w opisie - www.terrarium.com.pl/pytonkrolewski.php
    5) a proszę, proszę (-:

i to podobno ja zjeżdżam ludzi a tak na marginesie to jak napiszesz to przeczytaj sobie to jeszcze raz i poraw błędy stylistyczne co do delikatnści dodam jeszcze że musisz zawsze utrzymywać odpowiednią temperaturę bo łatwo też się przeziębiają. moje własne doswiadczenia: je bez problemu (kupiłem z pewnego źródła), pieknie umaszczony, i poprsotu zajebisty wąż

redknee
    Guest

ja mam regiusa od 7 (cos kolo tego) miesiecy jako pierwszego mojego weza i nie mam z nim zadnych problemow

ryszardini
    Guest

dzeki
    >chciaz teraz wiem ze sa na tym forum jacys porzadni ludzie a nietylko de......... ktorzy nic niewidział i pisza tylko głupoty

Dobra rada..

Postaraj się troszkę... nie da się czytać tego co piszesz..!!!
    Nie żebym się czepiał.. ale jest wiele programów, które poprawiają automatycznie błędy albo ci je zaznaczają. Proponuje użycie jednego z nich i później wklejenie tekstu na forum, pozbędziesz się wtedy wielu zbędnych "odpowiedzi" na Twoje pytania.

Ps. Niestety tego typu błędów, to nie rozumiem:

>„ktorzy nic niewidział i pisza tylko głupoty”

Nie umiesz mówić? ...czy tylko napisać tego, co myślisz (chcesz)?

Chyba ma. Choćby to, że terarystyka to nie jest hobby dla analfabetów.

P.

Uprawnienia umieszczania postów