-
Pomocy (chce miec weza ale sie obawiam czy....)
Czy zbozowka moze czlowiekowi zrobic krzywde czy moze zdusic reke. Jestem bardzo odwazny ale mimo to mam troszke obaw ktore chce przelamac...
-
Re: Pomocy (chce miec weza ale sie obawiam czy....)
-
A jak byś chciał się coś więcej dowiedzieć o ząbkach to zamaist pisać kolejnego posta zajrzyj w archiwum jest taka funkcja szukaj. A tu podsuwam kolejny link http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=12144&t=12144
-
Generalnie zbozowka nie jest w stanie w jakikolwiek sposob zagrozic czlowiekowi.Pozdrawiam
-
nie jeszcze tak niskiego poziomu-- tego pokoju nie bylo to ze non - stop wszytko o zbozowkach to juz jakos sie scierpi ale ze juz kolejne zapytanie o krzywde jaka moze zrobic ten waz to juz przesada ...
-
Tu zaden postwow nieczyta niedawno byl ten temat.
-
Człowieku. Ty to normalnie Bravehearta bijesz na dekiel. Słuchaj myślałeś kiedyś o nurkowaniu z rekinami albo skoku na bungee ze szczytu Mount Everest?
-
nie dalej jak dwa dni temu odpisywałem na identycznego posta.
ZBOŻÓWKA JEST POTULNA JAK BARANEK
Moja jeszcze nigdy nie zachowała się agresywnie, pomijając karmienie oczywiście.
-
Z tym ze kazda jest potulna jak baranek to sie nie zgodze. Z wezami jest tak jak z ludzmi, kazdy jest inny. Moja jedna zbozowka jest rzeczywiscie mega lagodna, zas druga to maly dziabelek, byl czas ze udawala grzechotnika abym zostawila ja w spokoju, jak tylko nadazy sie okazja to kasa, i ciagle siedzi w kryjowce a jak mnie zobaczy to zaraz zwiewa...A zmierzam do tego ze jedne weze sie latwiej oswajaja a inne trudniej i trzeba im poswiecic duzo czasu a i tak nigdy nie beda "barankami". Trzeba miec na uwadze to ze gady nie sa pupilkami stworzonymi do glaskania...
-
Widze że piszesz o Helence :-)
spoko osfoi się bierz ją często na ręce :-)
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów